Life

Cine sunt Art of Robots, al optulea Golden Buzz de la Românii au talent. Andi Moisescu: „Nu mi-aș fi iertat niciodată dacă plecau fără butonul auriu”

22.03.2021 | 23:13
Cine sunt Art of Robots al optulea Golden Buzz de la Romanii au talent Andi Moisescu Nu mias fi iertat niciodata daca plecau fara butonul auriu
ADVERTISEMENT

Smiley a dat cel de-al optulea Golden Buzz de la „Românii au talent” în adeastă seară, 22 martie 2021. Cei care au primit butonul auriu sunt Art of Robots, patru tineri dansatori din Kârgâzstan. 

Aflat în izolare la domiciliu la momentul respectiv, Andi Moisescu ar fi vrut să apese butonul, însă Smiley a făcut acest lucru în locul lui, impresionat de numărul tinerilor. Mai mult, Alexandra Dinu le-a spus că este cea mai reușită prestație de când se află la masa juraților.

ADVERTISEMENT

Până acum, jurații au apăsat de opt ori butonul auriu, dacă luăm în considerare și momentul din această seară, iar concurenții vor merge direct în semifinală, fără a fi nevoiți să treacă peste probele eliminatorii.

Cine sunt Art of Robots, al optulea Golden Buzz de la Româii au talent. Andi Moisescu: „Nu mi-aș fi iertat niciodată dacă plecau fără butonul auriu”

Andi Moisescu i-a transmis lui Smiley să apese butonul auriu în locul lui, din moment ce se afla acasă la acel moment, urmărind totul din fața ecranului. Tinerilor dansatori nu le-a venit să creadă că au făcut o impresie atât de bună și s-au bucurat că numprul lor a fost atât de apreciat de cei patru jurați.

ADVERTISEMENT

„Suntem emoţionaţi pentru că suntem un grup nou format şi aici este prima oară când vom dansa împreună, pe o scenă atât de mare.

Deci, suntem foarte emoţionaţi, dar avem speranţa că vom da tot ce e mai bun şi îi vom impresiona pe juraţi. Numele meu este Nursultan, iar ei sunt: Renat, Rakhman şi Salavat. Venim din Kârgâzstan, iar împreună suntem Art Of Robots.

ADVERTISEMENT

Noi suntem dansatori. Dansăm mai tot timpul. Nu ne considerăm dansatori profesionişti. Suntem oameni normali. El e fotograf şi videograf, El e vlogger, are un milion de urmăritori pe TikTok, uneori face şi reclame. El e pictor, eu sunt magician. Nu prea am câştigat bani în timpul pandemiei, dar a fost un timp bun să ne îmbunătăţim abilităţile, la mine pentru magie, la el pentru pictură.

(…) Nu ne aşteptam să primim butonul auriu, nu credeam că suntem aşa buni, dar cum au spus, cred că i-am impresionat şi suntem foarte fericiţi. Noi suntem abia formaţi şi nu credeam că vom fi la acest nivel. Am muncit mult, am sacrificat mult ore în şir, ore în care am exersat, departe de familii. Am avut destule necazuri prin familii din cauza dansului.

ADVERTISEMENT

În perioada pandemiei nu am câştigat bani, pentru că eram pasionaţi doar de dans. În această seară, am demonstrat familiilor noastre şi celor care nu au avut încredere în noi. Credem că am demonstrat că putem fi un exemplu şi că dansul te poate duce la un alt nivel”, au spus cei patru tineri ai trupein Art of Robots.

Act of Robots, al optulea Golden Buzz de la Românii au talent
Act of Robots, al optulea Golden Buzz de la Românii au talent. Sursa foto: captură Pro TV

Reacția juraților după ce au văzut numărul celor de la Act of Robots

Cei patru tineri au reușit să-i lase fără cuvinte pe jurați, iar prestația lor a fost răsplătită pe măsură, cu un buton auriu din partea lui Andi Moisescu, pe care l-a apăsat Smiley, aflat în locul lui la masa juraților.

„Este cel mai bun număr pe care eu l-am văzut aici. M-au încercat tot felul de emoţii, îmi venea să plâng şi să râd în acelaşi timp. Atât de fericită eram şi de uimită de ceea ce am văzut. O grămadă de sentimente m-au încercat. Sunteţi extrem de talentaţi. Geniali, uluitor numărul vostru”, a transmis Alexandra Dinu, impresionată ce ceea ce a văzut.

„Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred la ce am asistat. Sunteţi un grup fenomen, eu nu am mai văzut aşa ceva până acum şi sunt onorată şi bucuroasă că ne-aţi călcat pragul. Mă simt norocoasă să fiu aici în primul rând şi să văd un astfel de spectacol. Mă înclin. Foarte frumos!”, a declarat Andra la finalul numărului trupei Art of Robots.

„Băieţi sunteţi fantastici. Eu nu am văzut în viaţa mea un asemea performance la nivelul ăsta de figuri de dans, de punere în scenă, exactitatea mişcărilor. Nu mai am ce să mai zic, sunt şocat. Voi aveţi emoţii la verdictul ăsta după ceea ce aţi făcut pe scenă? 

Aveţi tot respectul şi aprecierea mea şi un DA din partea mea. Eu sunt invitat aici, de obicei sunt în spate cu Pavel. Unul dintre colegii noştri din juriu lipseşte motivat, dar el vede tot, vă vede prin internet…”, le-a spus Smiley membrilor trupei.

Andi Moisescu a insistat ca înlocuitorul său să apese mai repede butonul auriu și să nu mai tragă atâta de timp: „Loveşti sau nu loveşti, ce facem, hai mă, hai mă, loveşte-l!”

„Ei sunt singurii care ştiu exact ce s-a întâmplat pentru că eu pot să confirm că de aici de la mine din faţa ecranului e aceeaşi năucire. Nici eu nu îmi dau seama ce s-a întâmplat (…) Nu mi-aș fi iertat niciodată dacă plecau fără butonul auriu”, a spus și Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT