News

Cine sunt bătrânii care s-au sinucis împreună în București. De ce au recurs la acest gest. Bărbatul a lucrat în Guvernul României

La 24 ore de la sinuciderea celor doi bătrâni din București au apărut mai multe informații despre identitatea lor și motivul care i-a făcut să se arunce în gol.
24.09.2022 | 14:24
Cine sunt batranii care sau sinucis impreuna in Bucuresti De ce au recurs la acest gest Barbatul a lucrat in Guvernul Romaniei
La 89 de ani, doi bătrâni din București au decis să se sinucidă. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Amintim că vineri, cei doi seniori, soț și soție, au decis să se arunce în gol de la etajul 7 al unui bloc din București. Ulterior, polițiștii care au sosit la fața locului au descoperit un bilet de adio în buzunarul vârstnicului.

Sinucidere șocantă în București

Conform surselor judiciare citate de g4media.ro, bărbatul a ocupat o funcție importantă în Guvernul României. Unul dintre vârfurile carierei sale a fost consemnat în perioada decembrie 1992-decembrie 1996, când a fost secretar de stat în Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului.

ADVERTISEMENT

Revenind la biletul de adio găsit de oamenii legii, trebuie spus că bătrânii au decis să se arunce în gol pentru că au decis să nu mai reprezinte o povară pentru fiul lor. Potrivit sursei citate, acesta are un loc de muncă la Bruxelles, capitala Belgiei.

Cei doi sinucigași aveau 89 de ani și au plonjat în gol de la etajul 7 al blocului în care locuiau. Scenele șocante au fost înregistrate în jurul orei 12:10. Octagenarii erau supravegheați de o femeie care cu puține clipe înainte de tragedie a plecat la cumpărături.

ADVERTISEMENT

S-au aruncat în gol de la fereastra ghenei

Ultimele informații arată că bătrânii au sărit de la fereastra ghenei de gunoi. Ulterior, cunoscuții lor au dezvăluit că ei aveau mai multe afecțiuni.

Altfel, amintim că la jumătatea lunii septembrie a fost raportată o sinucidere a unei femei în vârstă la Ploiești. În acest caz, femeia de 64 de ani s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care domicilia.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie s-ar fi aruncat de la etajul 3 al unui bloc de pe strada Bărcăneşti, din municipiul Ploieşti.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o femeie în vârstă de 64 de ani din municipiu“, au transmis la acea vreme reprezentanții IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii legii nu au aflat atunci motivul pentru care femeia s-a sinucis, dar au exclus varianta unei ”infracțiuni cu intenție”.

ADVERTISEMENT