Life

Liviu și Maria sunt câștigătorii show-ului Mireasa de la Antena 1, sezonul 3! Nunți pe bandă rulantă în direct

Câștigătorii reality-show-ului Mireasa de la Antena 1 au fost desemnați de telespectatori, iar numele învingătorilor i-au surprins pe toți.
01.08.2021 | 18:57
Liviu si Maria sunt castigatorii showului Mireasa de la Antena 1 sezonul 3 Nunti pe banda rulanta in direct
Câștigătorii Mireasa 3, anunțați de Simona Gherghe. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT
01-08-2021
16:02

Liviu și Maria sunt câștigătorii Mireasa!

Liviu și Maria sunt câștigătorii Mireasa 3, aleși cu peste 48% dintre voturi! Andreea și Marian, pe locul doi, Izabela și Blaze pe 3, iar pe 4 au fost  Ana și Bogdan.

01-08-2021
16:01

Liviu și Maria sunt câștigătorii Mireasa!

Pe locul 4 cu 2,3% s-au clasat  Ana și Bogdan. Pe locul 3 se află Izabela și Blaze. Câștigătorii Mireasa sunt Liviu și Maria, aleși cu peste 48% din voturi!

01-08-2021
15:32

Izabela și Blaze și-au jurat iubirea printre lacrimi! Nu se căsătoresc!

Izabela și Blaze nu au avut de gând să se căsătorească

Izabela și Blaze, cel de-al patrulea cuplu care și-a jurat dragostea, chiar dacă au ales să nu se căsătorească.

01-08-2021
15:25

Încă o nuntă oficiată în direct!

Și Maria și Liviu s-au căsătorit în fața unei țări întregi! Este a treia nuntă din finala Mireasa!

01-08-2021
15:20

Andreea și Marian, Ana și Bogdan au spus DA în direct!

Andreea și Marian & Ana și Bogdan s-au căsătorit în direct!

01-08-2021
15:10

Ultimele minute în care cele 4 cupluri pot fi votate

Cele patru cupluri finaliste de la Mireasa, sezonul 3, pot fi votate. Mai sunt câteva minute până când vom afla cine câștigă competiția.

01-08-2021
13:04

Câștigătorii Mireasa vor fi anunțați înainte de Observator

Câștigătorii show-ului Mireasa vor fi anunțați din clipă în clipă, până în ora 19:00, înainte de Observator. Marea Finală a început la ora 15:30. 

Emisiunea Mireasa de la Antena 1, ediția 2021, a ajuns la final. Cel de-al treilea sezon i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatorii fideli ai reality-show-ului.

127 de ediții în direct au văzut telespectatorii de-a lungul celui de-al treilea sezon. 25 de concurenți au avut șansa de a intra în cea mai spionată casă din România, dintre care 12 fete și 8 băieți plus 5 dintre mamele acestora.

ADVERTISEMENT

5 perechi s-au format oficial în acest sezon, unul care nu a fost lipsit de emoții intense și răsturnări de situație aproape în fiecare gală săptămânală.

Câștigătorii Mireasa sezonul 3, aleși prin SMS

4 cupluri au avut ocazia să ajungă în marea finală în lupta pentru marele premiu de 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de alte sezoane ale concursului, anul acesta concurenții au avut voie să se cunoască și în dormitor. Pentru a vedea dacă sunt compatibili și din punct de vedere sexual, organizatorii le-au dat ocazia cuplurilor să petreacă momente intime împreună la hotel.

„Finala asta vine cu părerea de rău, a despărțirii, pentru că v-ați obișnuit să îi vedeți în fiecare zi, uneori și noaptea pe concurenții voștri preferați. Sunt cel puțin trei căsătorii deja anunțate. O finală cu totul specială. Suntem în mijlocul pădurii și jurămintele lor vor fi într-un cadru feeric”, a relatat prezentatoarea emisiunii Mireasa la începutul finalei.

ADVERTISEMENT

În finală au ajuns doamna Malvina și Marian, doamna Ioana și Bogdan, doamna Mari și Liviu, Cosmina și Alin, doamna Daniela și Blaze și Alina.

Cum se acordă premiul

Miresele care au ajuns în etapa finală a concursului au fost Andreea, Ana, Maria și Izabela. Toate cele 4 concurente au fost îmbrăcate în rochii de mireasă, decise să spună Da în fața bărbaților cu care au început povești frumoase de iubire în competiția de la  Antena 1.

ADVERTISEMENT

Primul moment emoționant al finalei a fost valsul mirilor. Cuplurile au fost protagoniștii celui mai important dans din viața lor.

Concurenții pot fi votați prin SMS la 1272 sau prin aplicația  Antena 1. În cazul în care cuplul care se situează pe primul loc refuză să se căsătorească în direct, în posesia marelui premiu, conform regulamentului intră următorii clasați în top care decid să facă marele pas.

Cei clasați pe locul doi vor beneficia, însă de doar 30.000 de euro. Dacă și cei de pe locul doi refuză căsătoria, locul trei câștigă, iar premiul se reduce la 20.000 de euro. Locul 4, dacă locul trei refuză nunta, primește 10.000 de euro. Dacă nu va exista nicio nuntă, toate cele 4 cupluri vor primi câte 5.000 de euro premiu de consolare.

 

 

 

ADVERTISEMENT