Life

Cine sunt câștigătorii Te cunosc de undeva, sezonul 18? Primele zvonuri au apărut

Cine sunt marii câștigători Te cunosc de undeva, sezonul 18? Primele zvonuri au apărut legat de emisiunea de transformări.
02.12.2022 | 08:15
Cine sunt castigatorii Te cunosc de undeva sezonul 18 Primele zvonuri au aparut
Cine sunt câștigătorii Te cunosc de undeva, sezonul 18? Primele zvonuri au apărut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine a câștigat premiul cel mare de la Te cunosc de undeva, sezonul 18? Surpriza e uriașă. Din cele 8 cupluri care s-au înscris în show-ul prezentat de Pepe și Alina Pușcaș numai 4 vor ajunge în marea finală.

Cine a câștigat premiul cel mare de la Te cunosc de undeva, sezonul 18? Surpriza e uriașă

Costumele, coregrafia, provocările și chiar și versurile le-au dat mari dureri de cap concurenților de la Antena 1. Fiecare echipă a luptat din greu pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fiecare ediție a fost câștigată de o echipă, toată lumea așteptând să afle cine sunt câștigătorii de la Antena 1. Primele zvonuri au apărut și potrivit cancan.ro, este vorba de doi artiști care s-au remarcat de la bun început.

Mai exact, este vorba de WRS și Emilian care s-au transformat într-una dintre gale în Whitney Houston. Cei doi cântăreți au trecut peste emoții și au făcut un moment de senzație pe scena de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Sezonul anterior a fost adjudecat de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Aceștia au fost votați de jurați, de echipele ieșite din competiție și într-un final de public.

WRS și Emilian, la Te cunosc de undeva
WRS și Emilian, pe scena de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine a fost echipa care a câștigat fiecare ediție în parte

WRS și Emilian s-au impus încă din prima ediție a emisiunii Te cunosc de undeva. Sunt prima echipă care a câștigat în sezonul 18, a doua săptămână din reality show-ul de la Antena 1 fiind adjudecată de Cosmin și Eliza Natanticu.

ADVERTISEMENT

Premiul săptămânal al episodului cu numărul trei a ajuns la Rona Hartner și Johny Romano, în timp ce următoarea săptămână prima poziție a fost ocupată de Cuza și Emi de la Noaptea Târziu.

A cincea săptămână și implicit premiul a fost adjudecat de Liviu Teodorescu care face echipă cu Jo. De asemenea, Feli și Nicolai Tand s-au impus în episodul șase, în timp ce Sore și Emma de la Zu au câștigat a șaptea ediție.

ADVERTISEMENT

Ediția 8 a ajuns la Connect-R și Shift. 9 – Emi și Cuza. 10 – Liviu și Jo. 11 – Cosmin și Eliza Natanticu, care au fost concurenți în trecut și în reality show-ul Asia Express. 12 – Emilian și WRS. 13 – Liviu Teodorescu și Jo au impresionat, din nou, juriul.

Marea finală Te cunosc de undeva se va difuza săptămâna viitoare, sâmbătă, 10 decembrie 2022. Emisiunea apare pe micile ecrane începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT