Life

Cine sunt câștigătorii Te cunosc de undeva, sezonul 18. Secretul bine păzit al Antenei 1

S-a aflat numele marilor câștigători ai show-ului Te cunosc de undeva! Sezonul 18 a fost adjudecat de doi băieți extrem de talentați!
13.12.2022 | 10:51
Cine sunt castigatorii Te cunosc de undeva sezonul 18 Secretul bine pazit al Antenei 1
WRS & Emilian și Liviu Teodorescu & Jo, două din perechile finaliste de la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine câștigă cel de-al 18-lea sezon al show-ului transformărilor de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”!

WRS și Emilian, marii câștigători Te cunosc de undeva

Doi dintre artiștii-revelație ai acestui concurs plin de culoare au reușit să cucerească pe toată lumea cu prestația lor din marea finală, care va fi difuzată pe 17 decembrie 2022, după Observatorul orei 19:00.

ADVERTISEMENT

Cei care au fost desemnați cei mai buni în acest sezon sunt, așadar, WRS și Emilian, potrivit Viperelor vesele. Fostul reprezentant al României la Eurovision 2022, care a înnebunit publicul cu melodia „Hola, mi bebebe” a făcut o echipă de milioane cu artistul Emilian. În ultima ediție a acestui sezon, jurații și ceilalți concurenți au considerat că ei merită să fie desemnați învingători!

În marea finală au mai ajuns și perechile Emi & Cuza (cei care au câștigat sezonul 17), Jo & Liviu Teodorescu, dar și Shit & Connect-R.

ADVERTISEMENT

Barabancea, impresionată de Connect-R și Shift în semifinală

Marele premiu, folosit în scop caritabil, este de 15.000 de euro, iar cecul va fi ridicat, în mod simbolic, de WRS și Emilian. WRS și partenerul său de scenă au reușit să se remarce încă de la primul episod al competiției de la Antenă, calitățile lor artistice fiind recunoscute de cei patru jurați ai concursului, Ozana Barabancea, Cristi Iacob, Aurelian Temișan și Andreea Bălan.

În semifinala transmisă pe 10 decembrie, jurații au rămas cu gura căscată când au văzut prestațiile perechilor, pe scenă. Ozana Barabancea i-a lăudat pe Connect-R și Shift, aceștia intrând în pielea lui Prince.

ADVERTISEMENT

„Am fost atinsă de puterea voastră de a intra în personaj. Ați intrat în personaj atât de puternic și de firesc, pe mine m-ați emoționat și convins“, a declarat cântăreața.

Emi, despre provocarea show-ului de la Antenă: „Toate personajele au fost grele”

Pe locul al doilea în semifinală s-au situat WRS și Emilian, care au fost nevoiți să se transforme în Mika, interpretând melodia „Grace Kelly”. Pe locul trei au fost Emi și Cuza, mai precis Andrea Bocelli și Helene Segara, cu „Vivo per lei”.

ADVERTISEMENT

Așa cum spuneam în rândurile de mai sus, ediția anterioară a fost câștigată de Emi și Cuza. Pentru ei, prezența pe scena „Te cunosc de undeva” a fost o reală provocare, una din care au avut foarte multe de învățat.

Întrebat care dintre personaje i-a dat cele mai mari bătăi de cap, Emi ne-a spus că, surprinzător, personajele care păreau cele mai ușoare au fost cel mai greu de interpretat.

„Toate au fost grele, sincer să fiu. Mi-am dat seama că personajele cele mai ușoare la prima vedere sunt cele mai grele. Ca să dau un nume, Stevie Wonder a fost o provocare, el fiind orb. E destul de greu să intri în pielea unui astfel de personaj, să fii credibil. E un show de imitație, până la urmă”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT