Life

Cine sunt cei 18 concurenți de la Splash! Vedete la apă. E cel mai așteptat show al verii

Splash! Vedete la apă revine pe micile ecrane în perioada următoare, producătorii de la Antena 1 dezvăluind care sunt primele vedete care concurează.
01.08.2022 | 12:43
Cine sunt cei 18 concurenti de la Splash Vedete la apa E cel mai asteptat show al verii
Primii 18 concurenți de la Splash! Vedete la apă. Emisiunea începe din 11 august. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei 18 concurenți ai show-ului care va fi jurizat de Iulia Albu, Clara Gherase, Cosmin Natanticu și Nea Mărin au fost făcuți publici. Cea mai așteptată emisiune a verii se va difuza pe 4 ori pe săptămână, începând din 11 august.

Primii 18 concurenți de la Splash! Vedete la apă. Emisiunea începe din 11 august

Cine sunt primii participanți de la Splash! Vedete la apă? Este vorba de 18 participanți care au răspuns provocării de la Antena 1, unde trebuie să execute sărituri de la 3, 5, 7 sau 10 metri înălțime, în bazinul olimpic din Bacău.

ADVERTISEMENT

Printre concurenții show-ului se numără: Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, fostă concurentă Bravo, ai stil sau Nick, fost component al formației N&D.

Nick Casciaro, câștigător X Factor, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, artiștii Jazzy Jo și Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu sunt de asemenea pe lista producătorilor.

ADVERTISEMENT

Prima serie de concurenți luptă pentru un premiu săptămânal în valoare de 10.000 de lei. Aceștia trebuie să execute salturi amețitoare, iar jurații trebuie să noteze săriturile pentru care s-au pregătit intens vara aceasta.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt antrenorii care au stat alături de participanții de la Splash! Vedete la apă și care le-au oferit sfaturi și indicații pentru a-și învinge fobiile și pentru depășirea limitelor.

ADVERTISEMENT

Splash! Vedete la apă, sezonul 4, câștigat de Cristi Pulhac

Splash! Vedete la apă, sezonul anterior, a fost câștigat de Cristi Pulhac. Sportivul a recunoscut că a fost o experiență grea, dar foarte frumoasă în același timp. Jucătorul de fotbal susține că e mult mai ușor din fața televizorului.

„Nici eu nu am avut curaj. A fost foarte greu pentru că nu am avut foarte mult timp la dispoziție și nu e ușor. Ce vedem la televizor e mult mai simplu. 

ADVERTISEMENT

A fost greu. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Chiar am învățat multe, încerc să învăț din orice de aia și intru”, a spus câștigătorul în emisiunea Xtra Night Show, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT