Fotbal intern

Cine sunt cei 8 jucători despre care Gigi Becali a spus că vor pleca de la FCSB

03.09.2019 | 14:42
Cine sunt cei 8 jucatori despre care Gigi Becali a spus ca vor pleca de la FCSB

Gigi Becali a susținut o conferință de presă în care l-a prezentat pe Cristi Manea, jucător despre care FANATIK a dezvăluit că a semnat cu FCSB, iar patronul vicecampioanei României a anunțat că se va despărți de 8 jucători la finalul sezonului 2018 -2019.  “Sunt unii jucători cărora în iarnă le expiră contractele. În vară nu o să mai fie 8 jucători, iar în iarnă 1-2”, a spus Gigi Becali.

Ei sunt cei 8 jucători despre care Gigi Becali a anunțat că vor pleca de la FCSB

FANATIK vă prezintă care sunt jucătorii cărora le expiră contractele cu vicecampioana României la finalul sezonului 2018 – 2019. Conform transfermarkt.com, contractele a nu mai puțin de 8 jucători din lotul antrenat de Bogdan Argeș Vintilă vor expira în luna iunie a anului 2020.

Jucătorii pe final de contract:

  • Cristian Bălgrădean (31 ani)
  • Andrei Marc (26 ani)
  • Aris Soiledis (28 ani)
  • Mihai Pintilii (34 ani)
  • Adrian Popa (31 ani)
  • Thierry Moutinho (28 ani)
  • Harlem Gnohere (31 ani)
  • Lukasz Gikiewicz (31 ani)
Harlem Gnohere se bucură alături de Mihai Pintilii pentru un gol înscris în meciul FCSB - SK Rapid Viena. Sursă foto: sportpictures.eu
Harlem Gnohere se bucură alături de Mihai Pintilii pentru un gol înscris în meciul FCSB – SK Rapid Viena. Sursă foto: sportpictures.eu

Alți 4 jucători sunt la un pas de plecare

Pe lângă Cristian Bălgrădean, Andrei Marc, Aris Soiledis, Mihai Pintilii, Adrian Popa, Thierry Moutinho, Harlem Gnohere și Lukasz Gikiewicz, FCSB s-ar putea despărți și de alți jucători care nu au impresionat în tricoul roș-albastru în acest început de sezon și care se află pe lista neagră a lui Gigi Becali. Astfel, roș-albaștrii vor încerca să scape de Alexandru Stan, Claudiu Belu și Diogo Salomao, iar Bozhidar Chorbadzhiyski ar putea să revină la ȚSKA Sofia dacă latifundiarul din Pipera va decide să nu plătească cei 450.000 de euro pentru a-l cumpăra de la gruparea din Bulgaria.

FCSB se află pe locul 11 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 7 puncte adunate în 8 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020. Formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă are două victorii, o remiză și cinci înfrângeri și un golaveraj de 9:17. Vicecampioana României se află la 11 puncte în spatele lui Gaz Metan, echipă care se află pe prima poziție în clasament.