Life

Cine sunt cei cinci bărbați care luptă pentru inima fetelor, la Femeia Alege! Cel mai tânăr are 26 de ani

FANATIK vă spune cine sunt cei cinci bărbați care luptă pentru un loc în inima fetelor, la Femeia Alege! Cel mai tânăr dintre ei are doar 26 de ani și este model
25.09.2021 | 13:56
Cine sunt cei cinci barbati care lupta pentru inima fetelor la Femeia Alege Cel mai tanar are 26 de ani
Cine sunt cei cinci bărbați care luptă pentru inima fetelor, la Femeia Alege! Cel mai tânăr are 26 de ani Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cinci bărbați vor intra în competiția de dating difuzată de Pro 2. Aceștia vor încerca să le cucerească pe cele cinci fete.

„Femeia Alege!” este prezentată de Majda Aboulumosha și se poate vedea pe micile ecrane zilnic, de la orele 13.00, 19.00 și 22.30. A debutat la începutul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cei cinci bărbați care luptă pentru inima fetelor, la Femeia Alege! Cel mai tânăr are 26 de ani

Călin Șerban, „Femeia Alege!”
Călin Șerban, 47 de ani
Sursa foto: Facebook/ Femeia Alege

Călin Șerban are 47 de ani și este tatăl a trei fete, de 16, 19 și 29 de ani. Este antreprenor și un împătimit al sporturilor extreme.

Se declară un tip romantic, social și cu simțul umorului. Își petrece timpul liber călătorind, dar îi place să meargă și la teatru, concerte și spectacole de stand-up.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a declarat că participarea la emisiune este o nouă provocare pentru el. Speră să își poată găsi jumătatea.

Bogdan Dărădan
Bogdan Dărădan, 38 de ani
Sursa foto: Facebook

Bogdan Dărădan are 38 de ani și este copywriter. Se declară un om creativ, cu simțul umorului, spontan și romantic.

ADVERTISEMENT

Printre pasiunile sale se numără poezia și muzica. Îi place să-și petreacă timpul liber gătind fine dining. Bărbatul a explicat că participă la emisiune pentru că vrea își să-și găsească o parteneră pe termen lung.

Silviu Rotariu
Silviu Rotariu, 41 de ani
Sursa foto: Facebook/ Femeia Alege

Silviu Rotariu are 41 de ani, este antreprenor și actor. Locuiește în Los Angeles și a fost căsătorit în tinerețe. Spune că divorțul i-a oferit șansa de a-și trăi viața cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Se descrie drept un bărbat atent, cuceritor, înțelegător și ambițios. Îi place să-și petreacă timpul liber făcând surf sau să fotografieze. A declarat că este conștient că nu toate lucrurile vor fi frumoase în emisiune, dar că speră să se îndrăgostească de una din fete.

Doi dintre concurenți sunt modele

Răzvan Mihai
Răzvan Mihai, 37 de ani
Sursa foto: Facebook/ Femeia Alege

Răzvan Mihai are 37 de ani. Este model și events manager și are un motan, pe nume Sonic. Spune despre el că este un om ambițios, sociabil și pasional.

Îi place să-și petreacă timpul liber călătorind, citind sau făcând sport. Muzica, dansul și modelling-ul sunt și ele între hobby-urile sale.

Cu privire la participarea la emisiune, el a spus că îi place ideea unei emisiuni în care femeile dețin puterea și ar vrea să se bucure de frumusețea și romantismul orașului Istanbul alături de una dintre fetele din casă.

Alexandru Păun
Alexandru Păun, 26 de ani
Sursa foto: Facebook

Cel mai tânăr concurent are doar 26 de ani. Alexandru Păun este model și tatăl unui băiețel de 3 ani. A trecut prin experiența unui divorț.

Se declară un bărbat bărbat sufletist, modest și sociabil. Spune că este pasionat de înot, muzică și îi place să călătorească. Participă la emisiune pentru că este un om curios, căruia îi plac provocările.

ADVERTISEMENT