Life

Cine sunt cei doi dansatori indieni care au obținut al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2023

În primul episod din sezonul 13 al emisiunii Românii au Talent, două Golden Buzz au mers către concurenți. Se pare că nu a fost chiar atât de dificil de făcut o astfel de alegere.
21.01.2023 | 00:27
Cine sunt cei doi dansatori indieni care au obtinut al doilea Golden Buzz de la Romanii au Talent 2023
Cine sunt cei doi dansatori Indieni care au obținut al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2023
ADVERTISEMENT

Show-ul Românii au Talent 2023 a debutat într-un mod mult mai alert decât până acum.

La cine a mers cel de-al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2023

Încă din primele momente al show-ului, primul Golden Buzz a mers către Rareș Prisacariu, un băiețel de doar șapte ani care a reușit să impresioneze publicul cu discursul lui Vlad Țepeș.

Ultimii concurenți din ediția de astăzi a show-ului Românii au Talent au fost doi indieni care au efectuat un număr de ”bad salsa”, după cum spuneau chiar ei că se numește.

ADVERTISEMENT

Cei doi dansatori se numesc ”Bad Salsa Group” și vin din Mumbai, India. Ea are 14 ani, iar el 28 de ani și au reușit să facă o echipă pe cinste, iar asta s-a văzut la final, când Pavel Bartoș și Smiley au oferit și cel de-al doilea Golden Buzz din acest sezon.

Deși la început jurații erau sceptici, având în vedere numele de ”bad salsa”, iată că în final, cei doi indieni au reușit să facă furori.

ADVERTISEMENT

”Suntem din India și am venit să ne reprezentăm salsa și să dansăm salsa rea. E o salsa bună, dar îi zice ”rea””, a spus concurentul, înainte de a începe dansul, alături de partenera sa.

Jurații de la Românii au Talent au rămas fără cuvinte

Momentul lor a ridicat în picioare o sală întreagă, iar la final, jurații au rămas fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

”Au fost de domeniul incredibilului”, a spus unul dintre jurați, în timp ce altul a rămas surprins la rândul său.

”E clar că aveam de-a face cu niște oameni extrem de pasionați de dans și că indiferent de condițiile în care trăiesc, ei dansează și unii reușesc să iasă din mediul acela. Asta apreciez cel mai mult”, a precizat acesta.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Mihai Bobonete a urmărit momentul atent și nu înțelege cum anumite mișcări au putut fi realizate.

”Era… nu îți vine să crezi și toate prizele alea și toată încrederea aia. M-au dat pe spate, am zis băi nu se poate”, a completat actorul.

Pentru Andi Moisescu, momentul celor doi indieni, din primul episod al ediției cu numărul 13 de la Românii au Talent, a fost unul de vis. 

”S-au derulat prea repede multe imagini. Eu cred că ea vede ce face doar la tv”, a mai spus, la rândul său, juratul de la Românii au Talent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

ADVERTISEMENT