Life

Cine sunt cei mai bine plătiți actori din ”Las Fierbinți”. Ecaterina Ladin a dat din casă

Ecaterina Ladin a oferit detalii despre cine sunt cei mai bine plătiți actori din serialul ”Las Fierbinți”.
10.09.2022 | 18:34
Cine sunt cei mai bine platiti actori din Las Fierbinti Ecaterina Ladin a dat din casa
Ecaterina Ladin, dezvăluiri despre salariile actorilor din Las Fierbinți. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin, actrița care o interpretează pe Dalida în serialul ”Las Fierbinți”, a dat detalii din casă. Ea a dezvăluit care dintre colegii ei sunt cel mai bine plătiți.

Ecaterina Ladin, detalii despre salariile colegilor ei din ”Las Fierbinți”. Cel mai bine plătit este Bobonete

Ecaterina Ladin, ușor reținută în detalii, din cauza contractului de confidențialitate, nu a putut dezvălui decât faptul că cei mai mulți bani primesc Mihai Bobonete și Toma Cuzin.

ADVERTISEMENT

”Se câștigă orice muncă pe care o faci cu plăcere. Eu cred că după Toma Cuzin, că a zis că el câștigă cel mai mult, cred că sunt eu. El a fost primul care a afirmat lucrul ăsta.

Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a spus ”Dalida”, în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT

Câte ore filmează pe zi actorii

Renumita actriță a mai precizat că filmările pentru serial durează câte 12 ore pe zi, iar un episod, cu pagini de text, durează câte 2-3 zile.

Ecaterina Ladina își amintește că recordul de filmări a fost atins, până acum, în urmă cu câțiva ani, pentru un episod de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Atunci, au jucat 2 nopți.

ADVERTISEMENT

”Se filmează 12 ore pe zi. De la 7 dimineața la 7 seara. Un episod, ca pagini de text, se filmează în 2-3 zile.

Recordul cred că a fost când am filmat 1 Decembrie acum câțiva ani și s-au filmat 2 nopți. Pregătirea a început de dimineață”, a mai precizat faimoasa actriță.

ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin este în prezent una dintre cele mai iubite actrițe din România. Notorietatea a dobândit-o cel mai mult prin serialul ”Las Fierbinți”, difuzat pe Protv.

Ecaterina Ladin provine din Republica Moldova, are 39 de ani, este căsătorită și mamă a doi copii, pe nume Marcu și Petru. Soțul ei este Laurențiu Ladin, om de afaceri basarabean.

ADVERTISEMENT