Fotbal intern

Cine sunt cei șase jucători de la Dinamo care vor rata derby-ul cu FCSB. Simon Zenke e în lot!

10.11.2018 | 22:07
Cine sunt cei sase jucatori de la Dinamo care vor rata derbyul cu FCSB Simon Zenke e in lot

Dinamo – FCSB se joacă duminică seara, de la ora 21:00, iar „câinii” au anunțat prin intermediul site-ului oficial lotul pentru Derby de România. Mircea Rednic nu va putea conta pe șase jucători.

FCSB pornește drept favorită la casele de pariuri, iar cei care vor paria pe repetarea rezultatului din tur pot beneficia de o cotă fabuloasă, de 91.00!

Mircea Rednic nu va conta pe șase jucători la Dinamo – FCSB

Astfel, din lotul lui Mircea Rednic nu vor face parte Andrei Tîrcoveanu, Vlad Muțiu, Ionuț Șerban și Ivan Pesic,  dar nici nou-veniții Naser Aliji și Rachid Ait-Atmane. Surprinde prezența în lot a lui Simon Zenke, transferul perfectat cel mai târziu în această săptămână. Desigur, sunt șanse minime ca Zenke să înceapă jocul ca titular, dar poate apărea pe teren în repriza secundă.

Rednic va opta pentru un sistem 4-1-4-1, cu Daniel Popa în față. Antrenor poate miza și pe puștiul Sorescu, cel care va completa linia mediană formată din trei jucători experimentați: Nistor, Hanca și Salomao.

Presiune pentru Cooper

La închidere se va afla Armando Cooper, cel care a intrat în conflict cu fanii lui Dinamo la meciul cu Chiajna. Mai mult, acesta ar fi vrut să plece de la echipă, însă a fost convins de Rednic să rămână. Va fi un meci cu o presiune uriașă pentru costarican. Dacă nu va juca bine, cu siguranță suporterii îl vor apostrofa din nou fără să-l menajeze. Însă, dacă o va face, are ocazia să îngroape securea războiului.

Dinamo nu va arăta foarte bine pe benzi, cel puțin în defensivă. Corbu și Popovici sunt oamenii care ar trebui să furnizeze centrări pentru Popa. Titular, probabil că va fi și Mihai Popescu, autorul golului egalizator în partida din tur.