Life

Cine sunt cele mai stilate femei din lume. O figură regală a intrat în topul mondial

19.11.2020 | 16:39
Cine sunt cele mai stilate femei din lume O figura regala a intrat in topul mondial
Cine sunt cele mai stilate femei din lume. O figură regală a intrat în topul mondial. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O figură regală a intrat în topul mondial al celor mai stilate femei din lume. Este vorba despre Kate Middleton, Ducesa de Cambridge în vârstă de 38 de ani, cunoscută pentru stilul ei “high street”, dar și pentru combinațiile inedite de culori.  

Ducesa a fost singura prezență din lumea regală care a fost inclusă în lista de top 10 personalități de pe platforma de lux, Farfetch, potrivit Internewcast.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a primit votul de cea mai stilată femeie din lume, însă nu a fost și simbolul modei în Europa, altă vedetă fiind cea care a obținut acest titlu.

Cine sunt cele mai stilate femei din lume. O figură regală a intrat în topul mondial

Kate Middleton este apreciată pentru ținutele sale de tip “high street” (n.r. ținute care pot fi purtate pe stradă, într-o zi obișnuită), motiv pentru care a fost votată drept cea mai stilată figură regală din lume pe platforma Farfetch. Aceasta a primit 24% din voturile respondenților.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a purtat rochii create de mari designeri britanici, cum ar fi Suzannah, Stella McCartney și Emilia Wickstead. Soția Prințului William a strălucit în aceste ținute, drept pentru care a reușit să câștige. Ducesa este recunoscută pentru stilul său simplu, dar stilat și de bun gust.

Ducesa de Cambridge este o persoană căreia îi place să salveze mediul, astfel că își reciclează anumite piese vestimentare mai vechi, pe care le combină cu altele noi.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a fost votată ca simbolul numărul unu al stilului regal. Ducesa de Cambridge nu a fost însă și simbolul modei în Europa, locul acesta fiind luat de către Victoria Beckham, care a obținut 28% din voturi.

Alte personalități care au fost incluse în lista de top 10 ale celor mai stilate femei sunt Chiara Ferragni (influencer din Italia), Olivia Palermo (influencer de modă din SUA), cântăreața Ellie Goulding, modelul Alexa Chuna și actrița Jane Birkin.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton este căsătorită cu Prințul William din 2011 și au împreună trei copii: Prințul George (7 ani), Prințesa Charlotte (5 ani) și Prințul Louis (2 ani). Inițial, regina Elisabeta a Marii Britanii s-a opus acestei nunți pe motiv că nu o plăcea pe ducesă, însă treptat a început să o aprecieze.

Regina a fost de partea lui Kate Middleton mai ales atunci când Meghan Markle a apărut în peisaj. Ducesa și soțul ei, Prințul Harry, au părăsit familia regală și au plecat în SUA alături de fiul lor, Archie, lucru care a stârnit furia suveranei.

ADVERTISEMENT