Sport

Cine sunt cele trei handbaliste de la CSM București care au fost infectate cu COVID-19! Meciul cu Brest, amânat. Reacție oficială. Exclusiv

Trei handbaliste de la CSM București au fost depistate pozitiv la COVID imediat după primul meci al anului. Meciul cu Brest din Champions League a fost amânat.
06.01.2022 | 15:39
Cine sunt cele trei handbaliste de la CSM Bucuresti care au fost infectate cu COVID19 Meciul cu Brest amanat Reactie oficiala Exclusiv
Cine sunt cele trei handbaliste de la CSM București care au fost infectate cu COVID-19! Meciul cu Brest, amânat. Reacție oficială. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM București a câștigat primul meci din 2022, 27-26, cu CSM Slatina. Însă, imediat după confruntarea din Liga Florilor, trei jucătoare ale “tigroaicelor” au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, anunță telekomsport.ro.

Ema Ramusovic, Samara Da Silva și Andreea Ailincăi, infectate cu COVID-19!

“Tigroaicele” au fost testate cu o zi în urmă, când a avut meciul cu Slatina, ceea ce înseamnă că cele trei handbaliste au evoluat fiind infectate cu noul coronavirus fără să știe. Rezultatele au venit abia în cursul zilei de joi.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cele trei handbaliste sunt Ema Ramusovic, Samara Da Silva și Andreea Ailincăi. Ele nu au dezvoltat simptome specifice infectării cu COVID-19 și se află acasă, în izolare.

Meciul cu Brest a fost amânat!

În aceste condiții, meciul cu Brest din Liga Campionilor din weekend a fost amânat. Confruntarea ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, de la ora 19:00, însă EHF a aprobat cererea “tigroaicelor” de a amâna confruntarea.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe acest subiect pe Remus Drăgănescu, președintele secției de handbal de la CSM București, care a declarat că urmează o nouă testare pentru toată echipa:

“Am făcut o adresă către Federația Europeană pentru a amâna confruntarea cu Brest. Testarea a avut loc ieri (n.r. miercuri), însă abia azi au venit rezultatele și trei jucătoare au fost depistate pozitiv. 

ADVERTISEMENT

Va urma o nouă testare, cel mai probabil. Jucătoarele se simt bine, sunt acasă, în izolare. Asta este situația. Mai multe amănunte nu vă pot da pentru că nici noi nu știm ce se va întâmpla în continuare”, a spus Drăgănescu.

Cele trei jucătoare sunt vaccinate!

Din informațiile noastre, toate cele trei jucătoare sunt vaccinate, iar în urmă cu două zile au fost supuse unei noi testări COVID, rezultatele fiind negative. După doar două zile, Ramusovic, Da Silva și Ailincăi au fost depistate pozitiv.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că CSM București a trimis acasă toate jucătoarele, care vor sta izolate două sau trei zile, înainte de a fi supuse unei noi testări COVID, în încercarea de a limita răspândirea virusului în echipă.

CSM București, pe locul secund în Liga Națională

CSM București este pe locul secund în Liga Națională, la două puncte de liderul Rapid. “Tigroaicele” au un meci în plus disputat. Următorul meci programat pentru CSM București este cu CS Mioveni, pe 12 ianuarie.

În EHF Champions League, CSM București speră să urce în clasament, fiind pe locul 4 după primele 8 confruntări disputate. Trei dintre cele patru înfrângeri ale “tigroaicelor” au fost suferite la un gol diferență.

  • 3 jucătoare au fost depistate pozitiv la COVID
  • 2 este locul ocupat în Liga Florilor de CSM București
ADVERTISEMENT