Life

Cine sunt Cerasela și Rareș de la Insula Iubirii 2022. Relația lor durează de circa doi ani

Cerasela şi Rareș formează unul dintre cuplurile care au plecat în aventura din Thailanda, pentru a-și testa povestea de dragoste în reality show-ul Insula Iubirii 2022.
01.05.2022 | 08:52
Cine sunt Cerasela si Rares de la Insula Iubirii 2022 Relatia lor dureaza de circa doi ani
Cine sunt Cerasela şi Rareș de la Insula Iubirii 2022 şi cu ce se ocupă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Tânăra de 26 de ani și partenerul de viață de 28 de ani sunt împreună de aproximativ doi ani, relația amoroasă fiind una solidă și puternică din punctul lor de vedere. Cei doi îndrăgostiți sunt convinși că nu vor cădea în ispită.

Cine sunt Cerasela şi Rareș de la Insula Iubirii 2022 şi cu ce se ocupă

Cerasela este consultant fonduri europene, în timp ce Rareș lucrează în alt domeniu, fiind specialist IT. Sunt unul dintre cele cinci cupluri care vor să afle cât de unită și specială este povestea lor de dragoste care durează de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Antena 1 a studiat la Universitatea Politehnica din București în perioada 2013 – 2017 și a absolvit Matematică – Informatică Aplicată în Inginerie la Facultatea de Știinte Aplicate. Tânăra s-a născut în Tecuci și mai poartă și numele de Nicoleta.

Potrivit informațiilor de pe pagina de Facebook, blondina este născută în zodia Gemeni. A absolvit Facultatea de Management din cadrul ASE în urmă cu câțiva ani și este mai mică decât partenerul de viață cu 2 ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în mediul online, într-un moment în care nu mai sperau că-și vor găsi sufletele pereche. Fiecare a simțit că are nevoie de celălalt și așa au început să se întâlnească și să pună bazele unei relații serioase.

Decizia de a participa la Insula Iubirii 2022 a fost luată de comun acord, concurenta de la Antena 1 mărturisind că nu lipsește nimic între ea și partenerul de viață pentru că relația are de toate, chiar și certuri constructive.

ADVERTISEMENT

Cerasela știe cine este iubitul ei și de asemenea, este conștientă de finalul pe care-l va avea reality show-ul moderat de Radu Vâlcan, asta pentru că are foarte mare încredere în Rareș.

Mai mult decât atât, participanta de la Insula Iubirii a punctat faptul că nu crede în dragoste la prima vedere, ceea ce înseamnă că exclude din start posibilitatea să se lase cucerită de una dintre ispitele masculine.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Rareș confirmă faptul că există iubire pentru partenera de viață, dar și foarte mult respect și înțelegere. De asemenea, bărbatul vorbește despre planurile comune pe care le au împreună și pe care vor să le ducă la bun sfârșit.

Cerasela Iacob şi Rareş Panțiru spun că relaţia lor va rezista

Cerasela Iacob și Rareș Panțiru spun că povestea lor de dragoste este una care va rezista în emisiunea din Thailanda. Ambii parteneri sunt încrezători că ispitele de la Insula Iubirii nu vor reuși să le intre pe sub piele.

Amândoi s-au declarat siguri pe legătura amoroasă, deși nu este o relație de iubire perfectă. Dragostea lor durează deja de aproximativ doi ani, iar cei doi susțin că sunt exact cuplu la care au visat dintotdeauna.

În plus, tânăra vrea să depășească un bagaj emoțional din trecut care se reflectă în relația lor de dragoste. Cerasela și Rareș sunt hotărâți să treacă peste orice fel de problemă pentru că se văd împreună și în viitor.

Concurentul de la Insula Iubirii a susținut că are încredere deplină în Cerasela. La rândul ei, tânăra a declarat că bărbatul este sufletul ei pereche.

Îndrăgostiții urmează să descopere care sunt sentimentele pe care le au unul pentru celălalt atunci când în preajmă există ispite. Din 2 mai 2022 telespectatorii vor afla cum stau lucrurile, cine cade în plasă sau cine păstrează iubirea.

Emisiunea moderată de Radu Vâlcan se va difuza începând cu ora 20:30, numai la Antena 1, timp de două zile: luni și marți.

ADVERTISEMENT