Life

Românii au talent, ediția din 14 mai. Cine sunt primii finaliști votați de public

15.05.2021 | 00:32
Romanii au talent editia din 14 mai Cine sunt primii finalisti votati de public
Cine sunt concurenții din prima semifinală Românii au talent. Sursa foto: stiriromania.ro
ADVERTISEMENT

Concurenții din prima semifinală „Românii au talent” pot fi văzuți în această seară, după ce jurații au ales oamenii talentați care vor merge mai departe. Doar 24 de concurenți s-au calificat în această fază. 


Update, ora 00:32. Cei cinci concurenți care s-au calificat pentru marea finală, care va avea loc peste două săptămâni, sunt Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi-Beleca și GIM.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Duo Turkeev și Daria Batschi-Beleca au fost propuși pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.


Dintre aceștia, zece au primit Golden Buzz de la unul dintre jurați sau chiar de la Smiley și Pavel Bartoș, printre care Mihai Ghintan (GIM) și Rareș Trufea.

ADVERTISEMENT

Sezonul 11 al show-ului de la Pro TV se apropie de sfârșit. În total, sunt două semifinale, iar în marea finală vor ajunge doar 11 concurenți.

Cine sunt concurenții din prima semifinală Românii au talent

Din fiecare semifinală, cinci concurenți se vor califica în finală, în funcție de voturile din partea publicului. În plus, cei patru jurați vor avea și un wild-card, pe care îl vor acorda după cea de-a doua semifinală.

ADVERTISEMENT

Concurenții care vor urca pe scena de la Pro TV în această seară sunt următorii:

GIM, Ana Maria Mărgean, Rareş Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoş Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii şi Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Şmighelschi şi Bianca Purice.

Mihai Ghintan (GIM) este al patrulea Golden Buzz al sezonului 11, oferit de Florin Călinescu. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, dar și cu talentul muzical.

ADVERTISEMENT

Rămas orfan de la o vârstă fragedă, GIM a plecat din orfelinat la 11 ani, după care a trăit pe străzi, unde a îndurat frig și violențe. Viața grea nu l-a oprit să studieze muzica, marea lui pasiune, iar la „Românii au talent” a venit cu propriile versuri.

Ana Maria Mărgean are 11 ani și s-a prezentat în fața juraților cu un număr de ventrilocie. Totul a început cu doi ani în urmă, când a desoperit pe YouTube această artă, după care a primit-o pe păpușa Lizzie, „partenera” ei de scenă, care o ajută să-și realizeze numerele.

Fără să stea pe gânduri, Andra a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Ana Maria direct în semifinală, lucru la care nu s-ar fi așteptat.

Ana Maria Mărgean
Ana Maria Mărgean la Românii au talent. Sursa foto: infomusic.ro

Rareș Trufea și Daria Batschi, pe lista celor care au primit butonul auriu

Rareș Trufea a primit al doilea Golden Buzz din sezonul 11, Smiley și Pavel Bartoș fiind cei care i l-au oferit. Tânărul i-a lăsat fără cuvinte pe jurați după ce a interpretat o melodie la pian, dar și din voce, la doar 16 ani.

Rareș studiază la un liceu din Vaslui, iar mama sa lucrează în Italia pentru a-l ajuta să-și îndeplinească visul. Tatăl său este la pensie și a fost solist vocal, așa că se vede de unde a moștenit talentul inconfundabil.

Daria Batschi este al cincilea Golden Buzz de la „Românii au talent”, iar cel care a trimis-o în semifinală este Andi Moisescu, impresionat peste măsură de talentul ei de a cânta la harpă. La doar 15 ani, adolescenta a făcut senzație pe scenă.

Elevă la un liceu de arte, Daria își dorește să ajungă o harpistă cunoscută, dar și profesor, pentru că îi place să-i ajute pe ceilalți. Inițial, tânăra a vrut să studieze pianul, dar destinul a avut alte planuri pentru ea.

Daria Batschi la Românii au talent
Daria Batschi la Românii au talent. Sursa foto: infomusic.ro

Surprize la prima semifinală Românii au talent

Narcisa Ungureanu are 10 ani și a fost selectată să participe la prima semifinală a show-ului de talente. La doar 10 ani, micuța i-a lăsat fără cuvinte pe jurați cu talentul ei, dar și cu povestea de viață.

Narcisa este interpretă de muzică populară, iar banii câștigați din cântări și evenimente a ținut să-i ofere tatălui ei, grav bolnav, pentru a face terapie. Dacă va câștiga marele premiu, fetița ar vrea să-i plăteasccă tatălui ei tot tratamentul și să fie din nou bine.

Dragoş Pădeanu are 23 de ani și este din Brașov, iar la preselecții a venit îmbrăcat în colanți, jurații neștiind de ce surpriză vor avea parte. Tânărul a interpretat „Lie, Ciocârlie”, moment ce i-a lăsat fără cuvinte pe jurați, dar și pe cei de acasă.

Dragoș cântă în corul bisericii și este pasionat de muzică, iar jurații i-au oferit șansa de a merge mai departe, pentru că are o voce foarte bună.

Dragoș Pădeanu la Românii au talent
Dragoș Pădeanu la Românii au talent. Sursa foto: Pro TV

Numere de acrobație pe scena de la Pro TV

Acro Mystic Duo este un grup format din două persoane, Bogdan și Ioana, care lucrează împreună de aproape două decenii. Bogdan a practicat arte marțiale din copilărie, iar Ioana a fost în lotul de gimnastică Steaua, condiția lor fizică fiind perfectă pentru un grup de acrobați.

Cei doi au călătorit în toată lumea pentru a face spectacole, care au loc pe vase de croazieră. În plus, și-au creat singuri coregrafia, regia și costumele, fiind selectați pentru a merge mai departe în competiție.

Andrii şi Bogdan Kalashnyk sunt doi frați care au reușit să se califice în semifinalele „Românii au talent” și au făcut senzație cu numărul lor de acrobație.

Încă din copilărie, cei doi au mers la școala de sporturi acrobatice, au participat la diverse competiții și au luat premii. După aceea, au vrut să facă parte din lumea circului și a spectacolului.

Andrii şi Bogdan Kalashnyk
Andrii şi Bogdan Kalashnyk la Românii au talent. Sursa foto: Pro TV

Un alt grup de acrobați este Duo Turkeev, format din soții Dmytro şi Julia, artiști de circ. Fiica lor, Liliya, a participat și ea la preselecțiile din sezonul 11 al show-ului de talente. Cei doi s-au cunoscut în Canada, atunci când partenera lui Dmytro, cu care lucra la Cirque de Soleil, s-a accidentat.

După ce a organizat un casting, a ales-o pe Julia, cu care s-a și căsătorit. Jurații au decis ca cei doi acrobați să participe la semifinală împreună cu fetița lor.

Ce concurenți vor mai participa la semifinală

Rianna Rusu este din Iași și este pasionată de muzică din copilărie, participând și la concursuri, printre care și „Steaua printre Stele”, unde a obținut primul loc. De curând, tânăra s-a apucat să studieze și chitara.

Adolescenta le-a făcut pielea de găină juraților cu vocea ei puternică, iar aceștia au decis să-i acorde șansa de a merge mai departe în competiție.

Sara Şmighelschi are doar 10 ani, însă umorul ei i-a uimit pe jurați încă din prima ediție a acestui sezon. Fetița a venit cu un roast de senzație la adresa celor patru jurați, care au râs în hohote la finalul numărului.

Sara este din Piatra Neamț și a început să facă teatru de la 6 ani, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru stand-up comedy.

Bianca Purice are 6 ani și a participat și la sezonul 10 al emisiunii, dar nu a mers mai departe din cauza pandemiei. De data aceasta, micuța a venit în fața juraților pentru o nouă încercare.

Bianca este gimnastă și a participat la numeroase concursuri, unde a obținut cupe și medalii. Fetița visează să devină coregrafă atunci când va crește. La preselecțiile sezonului 11, aceasta a venit cu un număr impresionant de acrobație.

Bianca Purice la Românii au talent
Bianca Purice la Românii au talent. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT