Life

Cine sunt concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2! Pro TV a anunțat cele 12 vedete. Surpriză mare!

Sezonul doi al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! va fi unul de pomină. Pro TV a anunțat cine sunt cei 12 concurenți care vor face față provocărilor din junglă.
08.08.2022 | 12:33
Cine sunt concurenții noului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Foto: colaj Fanatik/ Pro TV
ADVERTISEMENT

E oficial! Pro TV a anunțat concurenții noului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!, un show de televiziune extrem, unde unele dintre cele mai curajoase vedete ale României sunt nevoite să facă față unor provocări nemaiîntâlnite. Pro TV a anunțat cine sunt celebritățile care s-au încumetat să plece în jungla din Republica Dominicană, pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

E oficial! Pro TV a anunțat cine sunt concurenții Sunt celebru scoate-mă de aici!, sezonul 2

După o lungă așteptare, Pro TV a decis să nu-și mai țină fanii pe jar și a anunțat cine sunt concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezon 2, prezentat de Cabral Ibacka și Adela Popescu. 

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii, concurenții sunt supuși la provocări extreme, fiind nevoiți să facă față unora dintre cele mai mari fobii ale lor. Aceștia sunt departe de casă, izolați în pustietate, fără acces la telefon sau internet. Mai mult, sunt nevoiți să supraviețuiască fără hrană și fără confortul cu care sunt obișnuiți.

Nume cunoscute din toate domeniile se luptă pentru titlul de Regele sau Regina Junglei la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Fie că vorbim despre actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi sau jurnaliști celebri, ei vor simți pe propria piele teama de înălțime, spații înguste și întunecate și se vor întâlni cu tot felul de insecte, reptile și preparate culinare…deosebite.

ADVERTISEMENT

12 celebrități intră în junglă și vor înfrunta provocările din Republica Dominicană!

Până acum, era cunoscut faptul că Giani Kiriță, Mara Bănică și Cornel Palade se numără printre vedetele care vor înfrunta provocările din jungla dominicană, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Lor li se alătură, în noul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, următorii concurenți: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, câștigătoarea de la Bravo, ai stil!, Bia Khalifa, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan și Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

În rolul de prezentator, Cabral se distrează de minune, însă susține că nu i-ar plăcea să fie în postura de concurent. Vedeta a făcut și câteva dezvăluiri despre lucrurile care s-au întâmplat până acum la filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a dezvăluit Cabral.

Când începe Sunt celebru, scoate-mă de aici!, la Pro TV

O dată oficială a premierei noului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu a fost anunțată, însă se știe că acesta va fi difuzat în curând, cel mai probabil, din toamnă.

La rândul său, Adela Popescu a mărturisit că a fost surprinsă de tot ce a văzut până acum și de puterea de care au dat dovadă cei 12 concurenți.

„Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le ‘povestesc’.

Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”, a declarat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT