Life

Cine sunt finaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite. Surpriza e uriașă. Update

Emoțiile și tensiunile se amplifică în această seară de la Chefi la Cuțite. Atât telespectatorii cât și concurenții așteaptă cu nerăbdare să afle cine ajunge în marea finală.
30.11.2022 | 23:21
Cine sunt finalistii sezonului 10 Chefi la cutite Surpriza e uriasa Update
Ei sunt concureții care ajung în finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
30-11-2022
21:26

Cei trei concurenți care ajung în finala Chefi la cuțite, sezonul 10

În această seară am aflat cine sunt concurenții care ajung în finala Chefi la Cuțite de pe 1 decembrie.

Nouă semifinaliști au dat tot ce au avut mai bun în lupta pentru premiul cel mare, însă doar trei dintre ei au reușit să meargă mai departe.

Primul semifinalist care merge în marea finală Chefi la Cuțite sezonul 10 este Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. 

Cea de a doua concurentă care merge în marea finală Chefi la Cuțite este Raluca Todea, din echipa lui Florin Dumitrescu, care a fost extrem de emoționată când a auzit.

Cel de-al treilea semifinalist de la Chefi la Cuțite este Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea.

Vizibil emoționată, aceasta a fost surprinsă în timp ce se întindea pe jos după ce și-a auzit numele. 

Super show-ul culinar Chefi la Cuțite 2022 sezonul 10 se apropie de final. Un singur concurent va pleca însă acasă cu premiul cel mare.

Cine sunt concureții care ajung în finala Chefi la cuțite, sezonul 10?

În această seară vom afla cine sunt concurenții care ajung în finala Chefi la Cuțite de pe 1 decembrie, însă până atunci, cel mai probabil vom avea parte de fel de fel de situații.

ADVERTISEMENT

Cei nouă semnificaliști care se luptă în această seară pentru a merge în finală sunt Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar și Raluca Todea, Roxana Crudu (Oxy) și Dan Manciu, din echipa lui Florin Dumitrescu.

De asemenea, Sorin Bontea mai are alți patru concurenți în semifinală, pe Gabriel Drăgușanu, Florica Boboi, Paco și Gigi Nicolae.

ADVERTISEMENT

Să aflăm însă ce sa întâmplat și noaptea trecută, în prima parte a semifinalei din sezonul 10 de la Chefi la Cuțite, când provocările au fost mai mari decât ar fi crezut concurenții.

În primă fază, concurenții au avut de pregătit cinci farfurii care să amintească de gustul copilăriei. La cea de a doua probă în schimb, Gina Pistol le-a cerut semifinaliștilor de la Chefi la Cuțite să prepare o farfurie de lux.

ADVERTISEMENT

Paco a primit ajutor din partea soției sale, în timp ce Oxy a gătit cu cea mai bună prietenă. De cealaltă parte, nici Mădălina Cafadaru nu s-a descurcat singură, ci a lucrat alături de fiica ei.

Momente emoționante la Chefi la Cuțite

Gabriel Drăgușanu a fost susținut de soția sa, în timp ce Gigi Nicolae a gătit alături de iubită.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Raluca Todea a gătit împreună cu soțul ei, iar Dan Manciu a fost vizita de mama sa în platoul de la Chefi la cuțite.

Florica Boboi a primit ajutor din partea fratelui său, iar Adrian Stroe, la fel ca și Dan Panciu, a primit ajutor din partea soției sale, dar și din partea copiilor.

Momentele au fost de-a dreptul emoționante, atât pentru concurenți cât și pentru jurații de la Chefi la Cuțite.

Având în vedere că cei dragi le-au fost alături într-un moment atât de important, valul de energie pozitivă s-a simțit, iar concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun.

De asemenea, în timpul ediției de noaptea trecută, Gina Pistol a fost atât de emoționată de gestul făcut de concurenți pentru ea, încât aproape că a izbucnit în lacrimi.

Menționăm că după lupta din această seară, doar trei concurenți vor merge mai departe în lupta pentru marele trofeu al sezonului aniversar Chefi la cuțite, dar și pentru premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT