Life

Cine sunt copiii lui Doru Octavian Dumitru. Ce relație are comediantul cu ei

Cine sunt copiii lui Doru Octavian Dumitru. Comediantul are doi copii, un băiat și o fată, ambii mari. Ce relație are acesta cu ei.
26.09.2023 | 10:20
Cine sunt copiii lui Doru Octavian Dumitru Ce relatie are comediantul cu ei
Cine sunt copiii lui Doru Octavian Dumitru. Foto Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Cine sunt copiii lui Doru Octavian Dumitru și ce relație are comediantul cu aceștia. El are doi copii mari!

Cine sunt copiii lui Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru are doi copii din căsnicii diferite. Actorul și-a ținut mereu viața departe de ochii curioșilor, astfel că știm foarte puține lucruri despre familia lui.

ADVERTISEMENT

Ce știm este că Doru Octavian Dumitru a fost căsătorit de trei ori și are doi copii din relațiile sale. Acum este la a treia căsnicie, pe care a numit-o cea mai fericită.

Fiica artistului are 37 de ani și fiul acestuia are 20 de ani. Doru Octavian Dumitru se întâlnește rar cu copiii lui, fiind mereu plecat.

ADVERTISEMENT

Acesta recunoaștea că are o relație minunată cu amândoi. Cu fiul său spunea că menține o relație frumoasă datorită internetului și vorbesc zilnic pe rețelele de socializare.

Despre Ioana, fiica sa, Doru Octavian Dumitru are numai cuvinte de laudă. El aștepta să devină și bunic!

ADVERTISEMENT

 „Cu fiul meu vorbesc foarte des, zilnic. La telefon sau pe Internet, cum ne este mai la îndemână. Avem o relație foarte frumoasă și apropiată.

Ne înțelegem de minune. Și cu Ioana, fiica mea, am o relație minunată. Aștept să mă fac bunic, este căsătorită de ceva vreme, dar până acum nu a devenit mama. Eu unul abia aștept”, spunea actorul pentru Cancan acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Doru Octavian Dumitru locuiește în Canada

Doru Octavian Dumitru locuiește în Canada de ani buni, cu tot cu familie. Doar că el stă mai mult plecat, având mereu turnee în toată lumea.

De altfel, el își lăuda soția pentru faptul că rezistă așa bine unei relații dificile, la distanță. El mai vine uneori și în România și a participat recent la emisiunea iUmor.

„Eu locuiesc în toată lumea. În Canada locuiește familia mea, soția și băiețelul. Eu sunt mai mult plecat și chiar și atunci când sunt acasă, parcă nu aș fi.

Sunt mereu preocupat cu spectacolele și tot ce ține de carieră. Bănuiesc că îi e greu soției, nu știu nici eu cum mă suportă.

Probabil că a citit multe cărți înainte de a se mărită cu mine, cărți care o ajută să mă înțeleagă, care au pregătit-o pentru viață alături de un artist”, a declarat Doru Octavian Dumitru.

ADVERTISEMENT
Tags: