Life

Cine sunt Cristina şi Sebastian de la Insula Iubirii 2022. Cei doi sunt împreună de peste un an

Cine sunt Cristina şi Sebastian de la Insula Iubirii 2022. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și sunt convinși că vor rezista ispitelor de pe insulă.
29.04.2022 | 22:42
Cine sunt Cristina si Sebastian de la Insula Iubirii 2022 Cei doi sunt impreuna de peste un an
Cine sunt Cristina şi Sebastian de la Insula Iubirii 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina şi Sebastian de la Insula Iubirii 2022 formează un cuplu de peste un an și eu venit la show-ul matrimonial pentru a-și testa relația. Cei doi sunt încrezători și consideră că vor face față tuturor provocărilor la care vor fi supuși.

Cine sunt Cristina şi Sebastian de la Insula Iubirii 2022 şi cu ce se ocupă

Sezonul șase Insula Iubirii, unul dintre cele mai așteptate reality show-uri difuzate la Antena 1, va avea premiera luni, 2 mai 2022, de la ora 20:30. O altă ediție a emisiunii va fi difuzată și pe 3 mai, de la aceeași oră. Show-ul se va difuza de două ori pe săptămână, lunea și marțea.

ADVERTISEMENT

Cinci cupluri pornesc în aventura vieții lor și vor parcurge cel mai dur și dificil test al fidelității. Cristina și Sebastian sunt convinși că iubirea lor este mai puternică decât orice tentație. Cei doi au pornit în această aventură cu brațele deschise.

În vârstă de 30 de ani, Cristina Nimereală lucrează ca medic stomatolog, așa cum reiese din prezentarea ei. Tânăra locuiește în Brașov și a absolvit Facultatea de Medicină Victor Papillian din Sibiu, potrivit informațiilor de pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Este urmărită de peste 15.000 de persoane pe Instagram. Se pare că și fotografia reprezintă una dintre pasiunile ei, potrivit imaginilor postate în mediul online. A terminat recent un curs de automachiaj, aceasta fiind încă una dintre pasiunile ei.

Iubitul Cristinei, Sebastian Dascălu, are 25 de ani și lucrează ca specialist în marketing. S-a născut în Brașov și a absolvit Liceul Grigore Antipa. Ulterior, tânărul și-a continuat studiile la Universitatea Transilvania din Brașov.

ADVERTISEMENT

Conform descrierilor sale de pe rețelele de socializare, Sebastian lucrează la Radio Brașov. Concurentul de la Insula Iubirii 2022 este pasionat și de scris și are un blog pe care postează regulat. Pe Instagram este urmărit de peste 11.000 de persoane.

Cristina Nimereală şi Sebastian Dascălu spun că vor rezista tentaţiei ispitelor

Deși între cei doi există o diferență de cinci ani, Sebastian fiind mai mic decât partenera lui, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Cristina Nimereală și Sebastian Dascălu sunt convinși că reality show-ul la care participă împreună nu le va afecta relația. Cei doi se iubesc de mai bine de un an și susțin că vor rezista tentațiilor de pe Coconut Island, locul de vis în care a fost filmată emisiunea în acest sezon.

“Suntem într-un punct al relației frumos, echilibrat.”, a declarat Sebastian în clipul video de prezentare de pe pagina emisiunii.

“Relația noastră este cea mai importantă și cu siguranță o să treacă peste orice tentație. Nu mă îndoiesc de asta.”, l-a completat Cristina pe iubitul ei.

Sezonul șase al emisiunii-fenomen vine cu surprize pentru telespectatori, cum ar fi poveștile de viață ale concurenților și ispitelor sau locațiile de vis din Thailanda.

Zece ispite feminine și masculine sunt gata să pună cuplurile la încercare și să vadă dacă se vor întoarce acasă împreună sau separat. Timp de 21 de zile, concurenții vor fi supuși testului fidelității, având în jur ispite care să le testeze relația cu partenerul de cuplu.

Cele zece ispite feminine din acest sezon sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii 2022.

La cârma emisiunii va rămâne Radu Vâlcan, la fel ca în sezoanele precedente. Prezentatorul le-a promis un sezon incendiar fanilor reality show-ului.

ADVERTISEMENT