Life

Cine sunt, de fapt, Alexandra și Adriana, noile concurente de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă cele două surori în viața de zi cu zi

28.07.2020 | 08:36
Cine sunt de fapt Alexandra si Adriana noile concurente de la Puterea Dragostei Cu ce se ocupa cele doua surori in viata de zi cu zi
Cine sunt, de fapt, Alexandra și Adriana, noile concurente de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă cele două surori în viața de zi cu zi. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandra (26 de ani) și Adriana (23 de ani) sunt surori și concurente în cel mai nou sezon al show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” care a debutat recent pe micile ecrane. Tinerele sunt cele mai bune prietene și au venit în emisiunea de la Kanal D pentru a-și întâlni sufletul pereche.

De origine din Vaslui, surorile locuiesc împreună în București. Alexandra a fost căsătorită și are o fetiță în vârstă de 5 ani, dezvăluind acest aspect încă de la începutul emisiunii prezentate de Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă finalistă „Bravo, ai stil!”.

ADVERTISEMENT

Ambele fete au mărturisit că sunt pasionate de social media, însă nu au dat prea multe amănunte despre jobul în sine. Se pare că cele două au un vlog pe canalul de Youtube unde realizează tot felul de filmulețe „ciudate” sau experimente sociale.

Cine sunt și cu ce se ocupă Alexandra și Adriana, concurentele de la Puterea Dragostei

Cele două concurente de la „Puterea Dragostei” răspund pe canalul lor de Youtube la tot felul de provocări primite din partea fanilor. Recent, acestea au putut fi văzute în zone ciudate, în timp ce imitau vânătorii de fantome sau distrugătorii de mituri.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, într-un video fetele apar într-o casă părăsită din mijlocul unei păduri, unde legenda locului spune că ar exista un demon care apare numai noaptea. Se mai spune că bărbatul care locuia în casa respectivă și-a săpat singur mormântul și s-a îngropat.

Concurentele show-ului matrimonial de la Kanal D au mers în numeroase locuri „bântuite” de la noi din țară, printre acestea numărându-se cimitirele și Balta Vrăjitoarelor ascunsă în mijlocul pădurii Boldu-Crețeasca, unde se presupune că a fost decapitat Vlad Țepeș.

ADVERTISEMENT

Ce bărbați caută concurentele de la Puterea Dragostei

Adriana caută un bărbat înalt, brunet, frumos și bine lucrat. Concurenta a menționat că nu îi plan blonzii și că vrea lângă ea un bărbat romantic care știe ce vrea de la viață. În plus, tânăra în vârstă de 23 de ani a mai precizat că vrea ca partenerul ei de viață să aibă încredere în ea și să o iubească.

Sora sa mai mare, Alexandra, este o tânără asumată din fire. Divorțată în prezent și mamă a unei fetițe în vârstă de 5 ani, ea a menționat că-și dorește un bărbat sincer care să îi fie alături mereu și să o respecte.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă cele două fete își vor întâlni sufletul pereche în emisiunea de la Kanal D, mai ales că Alexandra a menționat că are deja rochia de mireasă pregătită.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT