Life

Cine sunt, de fapt, hoții care l-au jefuit pe Tzancă Uraganu. Polițiștii se tem că o tragedie ar fi putut avea loc

Răsturnare de situație în cazul lui Tzancă Uraganu. Ies la lumină detalii complet neașteptate despre cei care l-au jefuit pe manelist.
08.12.2022 | 00:18
Cine sunt de fapt hotii care lau jefuit pe Tzanca Uraganu Politistii se tem ca o tragedie ar fi putut avea loc
Noi detalii despre hoții care l-au jefuit pe Tzancă Uraganu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Noi informații despre jaful din casa celebrului manelist Tzancă Uraganu.

Cine sunt bărbații care l-au jefuit pe Tzancă Uraganu

S-a aflat cine sunt hoții suspectați că l-ar fi jefuit pe acesta. Anchetatorii se tem însă de descoperirea făcută, în condițiile în care o adevărată tragedie ar fi putut avea loc.

Menționăm că în cazul în care în seara cu pricina, Tzancă Uraganu și soția sa ar fi revenit mai devreme acasă, atunci ar fi avut șanse mari să fie față în față cu agresorii.

ADVERTISEMENT

Cine sunt însă suspecții? Polițiștii din Ilfov au efectuat mai multe acțiuni marți dimineață la trei adrese din Mogoșoaia. Acolo ar fi trebuit să fie găsiți hoții care l-au jefuit în toamna acestui an pe manelist.

Menționăm că din casa lui Tzancă Uraganu a dispărut suma de 6.000 de euro, dar și un ceas de aur alb. Amintim că și Culiță Sterp a fost jefuit recent, acesta fiind al doilea manelist aflat într-o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

Surse din ancheta au dezvăluit pentru Spynews că banda de hoți care i-ar fi spart casa manelistul ar fi condusă de Florin Mitrache, zis Tibi a lui Garoafa.

Acesta este cunoscut ca fiind un om extrem de periculos și care obișnuiește să dea spargeri, iar de aici au apărut și îngrijorările anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, acesta nu este expert în astfel de acțiuni, așa că mai mereu, spargerile sunt date forțând termopanele.

Acesta este și motivul pentru care de cele mai multe ori, după o spargere, erau înregistrate și pagube, spun sursele citate.

ADVERTISEMENT

Hoții ar fi acționat la pont în casa lui Tzancă Uraganu

Se pare că aceeași tactică ar fi fost utilizată și la locuința lui Tzancă Uraganu din Pipera. În același timp, anchetatorii spun că banda respectivă ar fi acționat la pont.

Cineva, spun sursele citate le-ar fi spus acestora că manelistul nu este acasă, drept urmare, aceștia au știut când să acționeze fără a fi prinși.

Menționăm faptul că după perchezițiile de marți dimineață, oamenii legii au descoperit nenumărate arme albe la suspecți. Pe de altă parte, ceasul alb al manelistului nu a fost încă găsit.

Aceleași surse spun că cei trei bărbați nu au recunoscut că ar fi fost implicați în jaful din casa artistului care a avut loc în urmă cu câteva luni, notează Spynews.

Amintim că informația vine după ce în urmă cu o zi, s-a aflat că fratele vitreg al lui Tzancă Uraganu era unul dintre bărbații care s-au dat drept preoți și au înșelat nenumărate persoane.

ADVERTISEMENT