Life

Cine sunt Duo Turkeev, finaliștii de la Românii au Talent. Cea mai frumoasă familie de acrobați

FANATIK vă spune cine sunt Duo Turkeev, finaliștii de la Românii au Talent. Formează cea mai frumoasă familie de acrobați.
27.05.2021 | 18:57
Cine sunt Duo Turkeev finalistii de la Romanii au Talent Cea mai frumoasa familie de acrobati
Cine sunt Duo Turkeev, finaliștii de la Românii au Talent. Cea mai frumoasă familie de acrobați Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Trupa de acrobați Duo Turkeev a impresioant la Românii au Talent. Cei doi soți și copiii lor au prezentat un număr spectaculos în semifinala concursului.

Aceștia au reușit să obțină un loc în marea finală a concursului. Ei se vor lupta pentru marele premiu alături de ficele lor.

ADVERTISEMENT

Cine sunt Duo Turkeev, finaliștii de la Românii au Talent Cea mai frumoasă familie de acrobați

Dmytro și Julia, cei doi soți din trupa de acrobați, s-au cunoscut în Canada. Bărbatul lucra la Cirque du Soleil.

După ce partenera sa de la vremea respectivă s-a accidentat, oficialii circului au organizat un casting, pentru a putea continua numărul bărbarului.

ADVERTISEMENT

Cinci concurente au ajuns în finală, iar cel care a numit câștigătoarea a fost Dmytro. Acesta și-a ales noua parteneră de scenă și de viață.

Duo Turkeev au făcut spectacol pe scena de la Românii au Talent. La preselecții, numărul de acrobație a fost prezentat doar de cei doi soți.

ADVERTISEMENT

Au adus o schimbare în semifinala concursului, când au venit și cu cele două fiice, Liliya și pe Renata. Ei au reușit să impresioneze telespectatorii și și-au asigurat un loc în marea finală. Dacă vor câștiga marele premiu, aceștia își doresc să-și creeze propriul show de circ.

Cea mai frumoasă familie de acrobați

„Din audiţii avem cele mai frumoase amintiri. Ne-a plăcut foarte mult atmosfera de aici. Am fost foarte fericiţi pentru prestaţia noastră. Am fost fericiţi de cum s-a descurcat Liliya,” au povestit Duo Turkeev în semifinală, potrivit WowBiz . 

ADVERTISEMENT

Aceștia au o experiență vastă pe scenă: „am lucrat la Cirque du Soleil timp de nouă ani. Am făcut parte şi din alte circuri şi spectacole mari. Avem experienţa de a lucra pe scene mari şi sperăm ca fiicele noastre să aibă succes şi mai mult”.

„Liliya a fost prima oară pe scenă la vârsta de patru ani. Acum, va fi şi Renata, la doar trei ani. Suntem antrenaţi şi pregătiţi, dar oricum, e mai greu cu copiii pe scenă,” au explicat.

„Este un vis să fim aici şi să mergem mai departe, deocamdată vrem doar să ne bucurăm. Este despre familie, legătură, iubire şi o poveste reală pe scenă,” au adăugat aceștia.

ADVERTISEMENT