Life

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023. Anunț oficial al Pro TV-ului. FANATIK confirmat

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023. Pro TV a anunțat numele concurenților în această seară, confirmând FANATIK.
15.12.2022 | 22:26
Cine sunt Faimosii de la Survivor Romania 2023 Anunt oficial al Pro TVului FANATIK confirmat
Pro TV a anunțat Faimoșii de la Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pro TV a anunțat Faimoșii de la Survivor România 2023. După cum a scris FANATIK recent, printre concurenții noului sezon se numără Carmen Grebenișan și Vica Blochina. Sebastian Dobrincu, DOC și Maria Constantin au acceptat și ei provocarea.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023

Survivor România revine cu un nou sezon la începutul anului viitor, iar Pro TV a anunțat concurenții din echipa Faimoșilor. Daniel Pavel a făcut marele anunț pe VOYO, alături de Zanni și de Alex Delea.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără Carmen Grebenișan și Vica Blochina, așa cum a scris FANATIK recent. 12 concurenți au acceptat provocarea de a face parte din cel mai dur reality show.

Gheboasă, Sebastian Dobrincu, Maria Constantin și Jorge se numără și ei printre concurenții noului sezon al reality show-ului difuzat la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Campionul la kickboxing Ionuț Iftimoaie, atletul și antrenorul de fitness Remus Boroiu și gimnasta Ștefania Stănilă au acceptat și ei provocara.

Din echipa roșie fac parte și cântărețul DOC, pe numele real Vlad Munteanu, dar și coregraful Bianca Patrichi și actrița Ada Dumitru.

ADVERTISEMENT

“Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită și acum, zi de zi, noapte de noapte, nă stresez pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri. (…) Eu sper să mă mențin civilizată”, a recunoscut fosta balerină. Vedeta se reme de condițiile care o vor aștepta în Republica Dominicană.

“Am acceptat provocarea astea, pe care o aveam în gând de mult timp, și acum am zis da, categoric. (…)

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume are impresia despre mine că sunt o fată așa, sofisticată și ieșită din pungă, dar sunt o persoană chiar aventurieră.”, a spus și Carmen Grebenișan, care vrea să-și depășească limitele la Survivor.

Influencerița a recunoscut că îi va lipsi mâncarea de acasă, mai ales zahărul.

Jorge: “Probabil o să iasă balaurul din mine”

Jorge consideră că decizia de a participa la noul sezon Survivor este una nechibzuită, mai ales că nu a trecut niciodată printr-o astfel de experiență. Artistul crede că “balaurul” din el va ieși la suprafață în cadrul show-ului, în care speră să rămână cât mai mult timp.

“Sunt sigur pe mine când spun că am fost total inconștient să accept această provocare. De ce nu sunt sigur este acea parte din mine pe care nu o cunosc, pentru că nu am accesat-o până acum, n-am stat în condiții atât de grele, nu m-am dus atât de mult la extrem, deși am avut tot felul de experiențe. Probabil o să iasă și balaurul din mine.”, a spus Jorge.

Sebastian Dobrincu a acceptat provocarea pentru a se autodepăși, mai ales că nu este prima dată când face ceva extrem. Tânărul antreprenor se bucură de stabilitate financiară de la o vârstă fragedă și consideră că o astfel de experiență i-ar fi foarte utilă acum, mai ales că nu ar fi pentru prima dată când dă de greu.

“Ce poate fi mai frumos în viața asta decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult.(…)

O provocare de genul ăsta e binevenită. Sunt extremist, am la 17 ani de acasă cu ghiozdanul în spate. M-am aruncat în New York, unde nu cunoșteam pe nimeni, nu cunoșteam orașul, nimic.

Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta ce prindeam, cu banii pe care îi aveam. Cumva, e doar continuarea firească a ceea ce am făcut deja.”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Gheboasă, convins că va ajunge printre finaliștii de la Survivor România 2023

Gheboasă vrea să trăiască experiența Survivor și este convins că se va descurca foarte bine la probele sportive. În plus, cântărețul consideră că ar face față condițiilor grele, dar se teme de lupta cu foamea.

“Adevărul e că plec de la bine fix spre rău. Tot ce am nevoie și tot ce-mi doresc e aici. (…) Foamea e cel mai rău lucru. (…) Pun pariu că o să rămân printre ultimii survivori, dacă nu chiar o să câștig. (…)

Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final”, a spus cântărețul.

Maria Constantin mai are doar câteva luni până la nuntă dar, cu toate acestea, a ales să participe la Survivor. Cântăreața este optimistă și crede că va face față condițiilor din junglă. Artista speră să nu existe tensiuni în echipa sa.

“Dacă nu-mi pică părul, o să fiu ok. (…) Sunt genul care se adaptează destul de repede și dacă s-a umplut paharul cu siguranță voi spune lucrurilor pe lume.

În același timp, sunt și genul de om diplomat, încerc să aplanez lucrurile (…) Sper să nu fie ceartă, sper să glumim mai mult.”, a spus interpreta de muzică populară.

ADVERTISEMENT