Life

Cine sunt fetele arestate după ce au pozat goale pe balcon, în Dubai. Unele provin din Moldova

13.04.2021 | 12:23
Cine sunt faimoasele modele goale din Dubai? Sursă foto: Colaj Fanatik cu poze din The Sun
ADVERTISEMENT

Apariția lor a șocat o lume întreagă, dar asta le-a cauzat probleme cu legea. 40 de modele goale s-au pozat fără haine pe balconul unui apartament din Dubai. Imaginile au făcut înconjurul planetei și multă lume s-a întrebat cine sunt, de fapt, tinerele fără inhibiții.

Se pare că femeile sunt originare din Ucraina, Belarus și Moldova. Imediat după acest incident, s-a aflat că riscă până la șase luni în spatele gratiilor, după imaginile au devenit virale.

ADVERTISEMENT

Poliția din Dubai a anunțat, la acel moment, că au arestat un grup de persoane care au apărut într-o filmare indecentă. Apartamentul în care au stat tinerele se află într-o zonă de lux, din cartierul Marina.

Cine sunt fetele arestate după ce imaginile au devenit virale

Pe lângă cele șase luni de închisoare, fetele mai riscă și o amendă în valoare de aproximativ 1.000 de lire pentru că au încălcat legea. S-a scris că ele ar fi fost, de fapt, implicate într-o ședință foto pentru un site de adulți, informează The Sun.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de origine rusă a fost arestat și este considerat organizatorul acestui eveniment scandalos. Se pare ca s-ar fi aflat într-un alt apartament, de unde le-a filmat pe fetele care defilau goale pușcă pe balcon.

O sursă din consulat a oferit mai multe informații ziarului LIFE din Rusia: “Conform ultimelor informații primite de la poliția din Emiratele Arabe Unite, nu ar exista femei din Rusia printre modelele reținute.

ADVERTISEMENT

Însă, un bărbat de origine rusă a fost reținut, el fiind unul dintre cei care au sponsorizat acest eveniment”, adaugă The Sun.

Este recunoscut faptul că în Dubai nu este permis să te săruți în public, să bei alcool sau să încalci alte legi legate de decența în public, pentru că poți ajunge în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Ce riscă acele modele care s-au pozat goale în Dubai

Daily Mail informează că Vitaly Grechin, bogătașul care a organizat totul, ar putea fi închis până la 18 luni. De asemenea, modelele originare din Ucraina ar aștepta însă să fie deportate în țara lor de origine.

Bărbatul are 41 de ani, este din Kiev, dar are și cetățenie americană. A fost fotografiat de-a lungul timpului alături de numeroase vedete, printre care se numără Barack Obama, Hillary Clinton, George Clooney și Sylvester Stallone.

Între timp, apartamentul de lux este verificat de autoritățile din Dubai pentru că există suspiciunea că ar ascunde un studio folosit pentru filme pentru adulți.

Se pare că unul dintre modelele care au apărut în imagini ar suferi de COVID-19, iar deportarea ei ar întârzia momentan. Alexey Kontsov, patronul unei companii ruse de IT, în vârstă de 33 de ani, este încă reținut și el în Dubai, pentru implicarea în acest scandal.

Alte opt tinere din Ucraina au ajuns acasă, în țara natală, dar refuză să discute despre acest incident. Se pare că toate fetele se tem, pentru că li s-ar fi spus să nu spună nimic presei.

Marianna Fedchuk, în vârstă de 21 de ani, s-a întors în Ucraina din Dubai. Ea a dezvăluit că și prietena ei bună, Olga Tatar, în vârstă de 21 de ani, a fost implicată. Conform profilului de Instagram, Marianna are un cont și pe un celebru site pentru adulți.

ADVERTISEMENT