Life

Cine sunt finalistele de la Burlacul, Antena 1. Ele se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin

Finalistele de la Burlacul au fost alese de Andi Constantin. Ele se vor lupta pentru inima bărbatului visurilor lor.
20.06.2021 | 15:35
Cine sunt finalistele de la Burlacul Antena 1 Ele se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin
Cine sunt finalistele de la Burlacul, Antena 1. Ele se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Andi Constantin a ales finalistele de la Burlacul. Patru fete se vor lupta pentru inima lui, însă numai una va reuși să o câștige. Cine sunt finalistele acestui sezon?

În ultima ediție a show-ului matrimonial, Andi Constantin a ales să o elimine pe Malinka Zina. Cei doi nu ar fi putut forma un cuplu de lungă durată, însă tânărul burlac are toată admirația pentru ea.

ADVERTISEMENT

Cine sunt finalistele de la Burlacul, Antena 1. Ele se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin

Emisiunea Burlacul se apropie de marele final, iar Andi Constantin va alege femeia care îi va fi alături mult timp de acum încolo. Patru fete vor face tot ce le stă în putință pentru a-l impresiona.

Ana Bene, Melissa Azak, Simona Bălăceanu şi Alexandra Mucea sunt finalistele acestui sezon, informează viva.ro. Ele se vor lupta pentru inima burlacului și doar una va obține marele premiu.

ADVERTISEMENT

Lupta este din ce în ce mai strânsă, iar alegerea este una extrem de grea pentru Andi Constantin. În ultima ediție, Malinka Zina a părăsit competiția după ce burlacul a susținut că nu se vede toată viața alături de ea.

Cine este Ana Bene, finalista de la Burlacul

Ana Bene are aproape 35 de ani, este cosmetician și make up artist, pasionată și de sporturile de iarnă. Este din Cluj-Napoca și crede că are șanse mari să-l cucerească pe burlac. Concurenta nu a avut deloc o viață ușoară. La doar 29 de ani, tânăra a suferit de cancer la sân.

ADVERTISEMENT

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare.Mă împlinește această meserie! E locul unde am învățat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. 

Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani”, i-a spus aceasta lui Andi Constantin. 

ADVERTISEMENT
Ana Bene, finalistă Burlacul 2021
Ana Bene, finalistă Burlacul 2021. Sursa foto: a1.ro

Melissa Azak luptă pentru inima lui Andi Constantin

Melissa Azak s-a născut în Franța și nu a participat la emisiune de la prima ediție. Tânăra de 28 de ani s-a înscris la show-ul matrimonial după ce a văzut echipa de filmare pe străzile din Istanbul.

Conurenta are și origini turcești și a făcut cursuri de design vestimentar, este pasionată de sport, de muncă și de întâlnirile cu cei dragi.

„M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța.

Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc”, a spus Melissa.

Melissa Azak, finalistă Burlacul 2021
Melissa Azak, finalistă Burlacul 2021. Sursa foto wowbiz.ro

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul

Simona Bălăceanu este kinetoterapeut, dar este pasionată și de pictură, de care se ocupă în paralel. Tânăra de 25 de ani i-a făcut un cadou special lui Andi Constantin la prima întâlnire.

Astfel, burlacul a primit un tablou de la Simona, în care cei doi apar sub cerul plin de stele, la lumina lunii.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este ‘culoarea’ mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o ‘trăire’ de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț (creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea). Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută”, a declarat Simona Bălăceanu.

Simona Bălăceanu, finalistă Burlacul 2021
Simona Bălăceanu, finalistă Burlacul 2021. Sursa foto: a1.ro

Alexandra Mucea, a patra finalistă de la Burlacul

Alexandra Mucea a venit din Londra pentru a-l întâlni pe Andi Constantin și speră să-l cucerească pe tânărul burlac. De altfel, fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat că o place pe Alexandra pentru firea ei copilăroasă.

La rândul ei, concurenta i-a spus burlacului că experiența emisiunii a ajutat-o foarte mult să fie mai deschisă.  și să aiă mai multă răbdare, să se bucure de moment.

„Nu sunt genul de persoană care discută sentimentele, dar cred că m-ai ajutat foarte mult să mă deschid mai mult și să trec peste unele frici pe care le-am avut. Să mă deschid față de tine a fost foarte ușor.

Întotdeauna mi s-a reproșat că sunt prea închisă și nu pot să fiu citită. Poate că e din cauză că sunt prea nerăbdătoare.

Mă bucur pe moment și vreau să le simt mai repede, dar am și învățat că dacă am răbdare, lucrurile sunt mai frumoase pe parcurs.

Cred că de asta mi-am dat seama aici. Relația noastră a fost treptată, am început o prietenie și acum avem ceva mai mult”, i-a spus Alexandra lui Andi Constantin.

Alexandra Mucea, finalistă Burlacul 2021
Alexandra Mucea, finalistă Burlacul 2021. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care...
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce...
Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce a ucis-o pe dentistă. Procurorii iau în calcul un omor plătit
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva...
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”
După scandalul din plenul Parlamentului European, Diana Șoșoacă a fost criticată de o...
După scandalul din plenul Parlamentului European, Diana Șoșoacă a fost criticată de o mănăstire din Neamț
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”