News

Cine sunt finaliștii Asia Express? George Vintilă și Șerban Copoț, eliminați

10.04.2019 | 11:32
Cine sunt finalistii Asia Express George Vintila si Serban Copot eliminati

Asia Express se apropie cu pași repezi de etapa finală. Competiția cu care Antena 1 a cucerit audiențele în această primăvară, își va desemna în foarte scurt timp câștigătorii marelui premiu al celui de-al doilea sezon.

George Vintilă și Șerban Copoț, eliminare surpriză. Echipele care se vor duela în finală

Ediția de marți seară a show-ului  Asia Express a adus o surpriză de proporții pentru fanii emisiunii. Una dintre cele mai apreciate și bine cotate echipe la câștigarea marelui premiu a părăsit competiția. Este vorba despre George Vintilă și Șerban Copoț, care au încheiat pe ultimul loc probele în urma cărora s-au stabilit finaliștii.

În aceste condiții, cele trei echipe care se vor duela în marea finală a  sezonului doi Asia Express-Drumul Elefantului sunt CRBL și Oase, Ruby și Robert, Cocuța și Bogdan. În ultima etapă a traseului din India, vor avea parte de cele mai dificile teste de până acum, pentru a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

George Vintilă și Șerban Copoț au părăsit competiția
George Vintilă și Șerban Copoț au părăsit competiția

Ce au spus George Vintilă și Șerban Copoț, la plecarea din competiție

Eu am venit aici din două motive: am văzut primul sezon şi am vrut să trăiesc această experienţă extraordinară şi mă bucură foarte mult faptul că această experienţă mă va ajuta să închei într-un mod admirabil cartea pe care am scris-o, Manualul exploratorului. Accidentarea lui Cosmin Seleşi a fost un moment de cumpănă pentru mine, a fost nedrept pentru toată lumea, dar am reuşit să mă regrupez având alături de mine un partener foarte echilibrat şi foarte bun, George Vintilă, alături de care am făcut lucruri tari. Pot spune că Asia Express este o experienţă frumoasă, epuizantă, brutală pe alocuri, te stoarce de emoţii, te pune în nişte ipostaze în care viaţa normală de acasă nu te pune. Asia Express e mult mai mult decât ce se vede la televizor” , a declarat Șerban Copoț, completat de partenerul său, George Vintilă.

Va rămâne o experienţă unică, un joc care s-a dovedit a fi foarte greu pe alocuri, însă o super experienţă. Sunt foarte liniştit şi mulţumit, mai ales că plec cu prieteni, ceea ce e cel mai important” , a spus și îndrăgitul om de radio.