Life

Cine sunt finaliștii de la Românii au talent Sezon 11. Numerele lor au făcut senzație în semifinale

Cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au talent” i-a adus pe jurați și pe telespectatori în fața unor noi senzații și trăiri. Cinci dintre cei 12 concurenți au mers direct în marea finală.
22.05.2021 | 10:35
Cine sunt finalistii de la Romanii au talent Sezon 11 Numerele lor au facut senzatie in semifinale
Cine sunt finaliștii de la Românii au talent, sezonul 11. Numerele lor au făcut senzație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu, Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu au aflat săptămâna trecută cine sunt primii concurenți care vor lupta în marea finală din data de 28 mai, asta după ce prezentatorii au dezvăluit care au fost voturile primite de la fani.

Românii au talent Sezon 11 a plecat de la 300 de participanți în audiții, dar numai 24 au ajuns în cele din urmă în semifinale. 12 au performant în urmă cu 7 zile, iar în ediția de, vineri, 21 mai, au urcat alți 12 pe scena de la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

Ultimii 5 finaliști de pe scena Românii au talent. Prin ce s-au remarcat

Maria Rădeanu, Simion R. Ștefan, Ruslana Krutas, Dorinel și Costel Cutiuță, Raisa Chiribuță sau Cosmin și Louise s-au numărat printre cei 12 concurenți care au luptat să meargă mai departe în emisiunea de talent de la Pro TV.

Din păcate, numai 5 sunt norocoși. Aceștia au fost votați de oamenii de acasă și sunt mai aproape cu un pas de marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cei cinci norocoși care merg în marea finală sunt: Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot.

Finala Românii au talent sezon 11 se va desfășura pe 28 mai, unul dintre cei 10 concurenți având șansa să pună mâna pe trofeul show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

Primii 5 finaliști de la Românii au talent. Unii au primit butonul auriu în audiții

Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, GIM, Duo Turkeev și Daria Batschi-Beleca sunt primii 5 concurenți care au primit voturile publicului. Ei vor putea fi urmăriți în marea finală de la „Românii au talent”, desfășurată peste fix o săptămână.

„Aici e o îmbinare. Uitați-vă la ea, nu e nimic întâmplător. E un rafinament, o sensibilitate… în tot zbuciumul ăsta pe care-l cântă. Preocupările pe care le are ea și în care cred cu tărie, pentru că eu tot insist asupra acestui aspect, că arta și cultura trebuie subvenționate.

ADVERTISEMENT

S-ar putea ca acolo să ne găsim liniștea, ca acolo ele să ne stârnească că ne punem întrebări și să ne dăm răspunsurile de care avem nevoie pentru a ne regăsi. Vreau să o întreb dacă este dispusă să răscolim lumea?!

Să-i punem pe oameni pe gânduri, să le oferim un semn de exclamare. Poate că harpa nu ține de trecut, pentru astea sunt cheile noastre spre viitor!”, spunea în audiții Andi Moisescu despre Daria Batschi-Beleca pentru care a apăsat butonul auriu.

Ana Maria Mărgean, a primit aprecierea și butonul auriu din partea Andrei. Fetița de numai 11 ani a venit pe scena de la Pro TV cu un număr de ventrilocie, combinat cu un concert, cu care a reușit să uimească publicul și juriul de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT