Sporturi

Cine sunt finaliștii sezonului 16 Te Cunosc de Undeva. Premieră în istoria show-ului

09.05.2021 | 18:43
Cine sunt finalistii sezonului 16 Te Cunosc de Undeva Premiera in istoria showului
ADVERTISEMENT

Sezonul 16 al transforming show-ului de la Antena 1, Te Cunosc de Undeva, aduce în finală patru perechi de concurenți, care se vor duela pentru câștigarea premiului. În ediția de sâmbătă seară, finaliștii au fost desemnați, în urma galei „Nemuritori”. 

Concurenții au interpretat șlagăre românești fără vârstă și au făcut senzație pe scenă cu transformările lor. Printre marile nume de care și-au amintit jurații și telespectatorii se numără Nicu Covaci, Aurelian Andreescu și Cristian Pațurcă.

ADVERTISEMENT

După mai bine de trei luni de transformări, spectacole și interpretări inedite, patru perechi de concurenți se vor duela pentru trofeul sezonului 16.

Cine sunt finaliștii sezonului 16 Te Cunosc de Undeva. Premieră în istoria show-ului

Pentru prima oară în istoria show-ului de la Antena 1, trei cupluri se vor duela în marea finală. Este vorba despre Ana Baniciu şi Raluka, Adriana şi Romică, Liviu şi Andrei, alături de Pepe și Radu Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Seara trecută, gala Nemuritorilor a fost deschisă de către juratul Aurelian Temișan, care a interpretat un medley din cinci dintre cei mai mai compozitori români, Anton Şuteu, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Cornel Fugaru şi Florin Bogardo.

Liviu și Andrei s-au transformat în Nicu Covaci, apoi Pepe a interpretat un șlagăr al îndrăgitului Aurelian Andreescu. Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan, s-a transformat în Cristian Pațurcă, iar Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au interpretat pe Ileana Sărăroiu şi bunicul Ştefan Bănică, alături de taraful Silvian.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida s-a transformat în regretata Laura Stoica, una dintre cele mai mari voci feminine pe care le-a avut România, iar Emilia Popescu a omagiat, în același timp, o mare actriță, Tamara Buciuceanu.

Romica Puceanu şi Gabi Luncă au fost interpretate de Ana Baniciu și Raluka, iar Cristina Vastiu l-a omagiat pe Dan Spătaru. Cel care a câștigat ediția de sâmbără seară este Pepe.

ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare, la aceeași oră, telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al cel de-al 16-lea sezon Te Cunosc de Undeva.

ADVERTISEMENT