Simona Halep

Fotbaliştii preferaţi ai Simonei Halep. A trebuit să aleagă între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

16.01.2019 | 14:23
Fotbalistii preferati ai Simonei Halep A trebuit sa aleaga intre Lionel Messi si Cristiano Ronaldo

Simona Halep a vorbit despre fotbaliştii preferaţi într-un interviu acordat site-ului FIFA. Actualul lider mondial din circuitul WTA a fost pusă să aleagă între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, jucătorii care au dominat fotbalul mondial în ultimii zece ani.

“Ştiu că foarte mulţi oameni spun că Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo sunt cei mai buni. Eu îi admir pe amândoi. Sunt diferiţi, dar doi sportivi cu adevărat speciali”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat site-ului FIFA. Joi, românca va juca împotriva Sofiei Kenin în turul doi de la Australian Open.

Fotbaliştii preferaţi ai Simonei Halep. Admiră “Generaţia de Aur”

Simona Halep a vorbit despre fotbaliştii preferaţi şi şi-a adus aminte de “Generaţia de Aur”. Românca a declarat că Gică Hagi a fost idolul ei în copilărie şi că a fost onoare să-l cunoască la un meci jucat de FCSB în Liga Campionilor, iar cu această ocazie a primit şi câteva sfaturi. În plus, jucătoarea de tenis de 27 de ani a susţinut că este un mare fan al echipei naţionale a României.

Cine sunt fotbaliştii preferaţi ai Simonei Halep. Îi admiră pe componenţii "Generaţiei de Aur"
Cine sunt fotbaliştii preferaţi ai Simonei Halep. Îi admiră pe componenţii “Generaţiei de Aur”

“Gică Hagi a fost eroul meu. Am fost extrem de fericită când l-am întâlnit, când eram copil. Iar când am descoperit că ştia cine sunt, nu îmi venea să cred. L-am întâlnit la un meci al Stelei în Liga Campionilor. A fost foarte drăguţ. Mi-a dat câteva sfaturi foarte bune. Aud multe poveşti despre cât de buni erau şi admir fiecare jucător din acea generaţie. Nume mari, personalităţi mari, oameni mari. Şi pot spune că am onoarea de a-i cunoaşte personal pe unii dintre ei. Admir fiecare sportiv şi susţin 100% echipa naţională a României. Iubesc să fiu alături de ţara mea de fiecare dată când am ocazia”, a mai precizat Simona Halep în interviu acordat site-ului FIFA. În primul tur de la Australian Open, românca a învins-o pe Kaia Kanepi, scor 6-7(2), 6-4, 6-2.