Sporturi

Cine sunt jucătorii care participă în proba de dublu la Turneul Campionilor de la Londra 2018

11.11.2018 | 11:53
Cine sunt jucătorii care participă în proba de dublu la Turneul Campionilor de la Londra 2018
ADVERTISEMENT

Cine sunt jucătorii care participă în proba de dublu la Turneul Campionilor de la Londra 2018. Nu mai este mult până ia startul ultimul mare turneu al sezonului, Turneul Campionilor, iar pe lângă participanţii din proba de simplu (Novak Djokovic, Alexander Zverev, Marin Cilic, John Isner, Roger Federer, Kevin Anderson, Dominic Thiem, Kei Nishikori), vom avea câteva nume mari şi în proba de dublu a turneului.

Ca în proba de simplu, şi la dublu jucătorii au fost împărţiţi în două grupe. Din grupa Knowles/Nestor fac parte echipele formate din principalii favoriţi la câştigarea marelui trofeu, Oliver Marach şi Mate Pavic, Lukasz Kubot şi Marcelo Melo, Mike Bryan şi Jack Sock şi Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut. De partea cealaltă, în grupa Llodraw/Santoro sunt Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah, Jamie Murray şi Bruno Soares, Raven Klaasen şi Michael Venus şi, în final, Nikola Mektic alături de Alexander Peya.

Cine sunt jucătorii care vor evolua în proba de dublu la Turneul Campionilor

Campionii en-titre la Turneul Campionilor sunt bulgarul Grigor Dimitrov, la simplu, iar la dublu, câştigătorii de anul trecut suntHenri Kontinen şi John Peers. Echipa finlandezo-australiană Henri Kontinen/John Peers, cap de serie numărul 2, s-a impus în proba de dublu a Turneului Campionilor, la Londra, după ce a trecut în finală, cu 6-4, 6-2, de cuplul polonezo-brazilian Lukasz Kubot/Marcelo Melo. Kontinen şi Peers au cucerit anul trecut marele trofeu la Londra pentru al doilea an la rând, impunându-se după o oră şi 10 minute în faţa celei mai bune perechi a anului.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește apariţia românilor în proba de dublu la Turneul Campionilor, Horia Tecău nu numai că a luat parte la mai multe ediții, dar a și câștigat trofeul în 2015, atunci când tot alături de Jean-Julien Rojer i-au învins în finală pe Florin Mergea / Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3.

Câţi bani vor încasa jucătorii antrenaţi în probele de simplu şi de dublu la Turneul Campionilor:

ADVERTISEMENT
Premii în bani la Turneul Campionilor – dublu
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri