Life

Cine sunt jurații de la Splash, vedete la apă. Iulia Albu, una dintre vedetele Antenei 1

S-a aflat care sunt cei trei jurați din noul sezon al emisiunii Splash, vedete la apă, care va începe în curând la Antena 1.
21.07.2021 | 13:04
Cine sunt juratii de la Splash vedete la apa Iulia Albu una dintre vedetele Antenei 1
Iulia Albu, unul dintre jurații de la Splash, vedete la apă 2021. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antena 1 a făcut marele anunț despre Splash, vedete la apă. Postul de televiziune a comunicat cine sunt jurații celui mai răcoritor show al verii, iar surprizele sunt destul de mari.

La masa juriului care va evalua săriturile în apă ale vedetelor se vor afla Iulia Albu, Jean de la Craiova și celebrul Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

Cei trei au acceptat cu mult entuziasm provocarea și au făcut câteva declarații despre acest proiect. Iulia a mărturisit că va încerca să nu puncteze celebritățile în funcție de costumele lor de baie. Nu promite că nu va face anumite comentarii din punct de vedere vestimentar, căci nu se poate abține.

Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin, jurații Splash, vedete la apă 2021

Și Jean de la Craiova și Nea Mărin și-au luat în serios rolurile de jurați. Nea Mărin a precizat că va fi foarte atent la salturile vedetelor, iar Jean le-a dat și câteva sfaturi în calitate de fost concurent în acest show în urmă cu mai bine de 6 ani.

ADVERTISEMENT

„Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie!”, a declarat acesta.

„Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!”, a mai precizat Nea Mărin, potrivit paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT
splash vedete la apă
Jurații de la Splash, vedete la apă. Foto: a1.ro

Ce sfaturi le dă Jean de la Craiova concurenților

„Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă!

Pentru că sigur vor exista concurenţi care la trambulina de 10 m se vor apropia uşor de margine, întocmai ca Mr Bean!”, a spus și Jean de la Craiova.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Emisiunea în care celebrități din domenii diferite sar de la înălțime într-un bazin plin cu apă este resuscitată de postul de televiziune după o perioadă de 6 ani în care nu s-a mai făcut nicio ediție.

În trecut, din juriu au făcut parte vedete precum Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Anda Adam. În curând, Antena 1 va anunța și lista cu concurenții care sunt dispuși să arate că pot fi campioni la săriturile în apă.

 

ADVERTISEMENT