Life

Cine sunt jurații din emisiunea SuperStar de la Pro TV. Marius Moga se numără printre vedete

Emisiunea SuperStar a anunțat vedetele care se vor afla la masa juriului din toamna lui 2021. Cântărețul și compozitorul român Marius Moga este una dintre surprizele producătorilor de la Pro TV.
07.06.2021 | 18:51
Cine sunt juratii din emisiunea SuperStar de la Pro TV Marius Moga se numara printre vedete
Cine sunt jurații din emisiunea Superstar de la Pro TV. Marius Moga se numără printre vedete. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artistul a fost și în trecut jurat la postul de televiziune de pe Pache Protopopescu, dar a plecat în urmă cu mai bine de 3 ani. Pauza i-a prins de minune vedetei, care acum se întoarce pe micile ecrane cu forțe proaspete în găsirea următorului artist talentat.

Marius Moga a făcut parte din echipa de la „Vocea României”, show care nu va fi difuzat nici anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul iubit al Iuliei Vântur a fost înlocuit în anul 2017 de Adi Despot, dar acum este gata să revină pe TV.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginademedia.ro, cântărețul îl va avea coleg la Pro TV anul acesta pe unul dintre bunii săi prieteni, filmările fiind la început. Este vorba de Smiley, prezentatorul de la „Românii au talent” și totodată jurat „Vocea României”.

Cine sunt vedetele din juriul SuperStar. Emisiunea de la Pro TV, în grilă din toamnă

Sursa menționată anterior mai arată că, de la masa juriului nu va lipsi nici Carla’s Dreams, care în trecut a fost jurat la X Factor, emisiune de talent difuzată pe Antena 1. A patra persoană care va completa juriul de la Superstar este cântăreața Raluka.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a lucrat până de curând pentru postul de televiziune rival, unde a participant în show-ul „Te cunosc de undeva!”. De altfel, artista este și persoana care a câștigat primul sezon Asia Express, tot de la Antena 1.

SuperStar este o provocare și pentru Raluka, care este convinsă că munca unui jurat nu este una deloc ușoară. Frumoasa cântăreață se bucură că are colegi minunați alături care îi pot face alegerile mai simple.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Smiley, artistul credea că-l așteaptă o vară liniștită în sânul familiei, alături de fiica sa Josephine Ana, dar iată că Universul a avut alte planuri pentru el. Iubitul Ginei Pistol a primit cu brațele deschise propunerea de la Pro TV.

Smiley, Raluka și Carla's Dreams
Smiley, Raluka și Carla’s Dreams, jurații emisiunii Superstar. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marius Moga, prima declarație despre revenirea în televiziune

Marius Moga se întoarce la TV după o pauză destul de lungă în care s-a ocupat mai mult de viața de familie. „Micul Mozart” a avut timp să stea cu soția și cu fiica sa, de care este extrem de mândru.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul s-a ocupat mai de aproape de propriul studio de înregistrări, mărturisind la momentul respectiv că i-a prins bine că a trecut la „următorul nivel” al carierei sale. Acum vrea să descopere talentele de la SuperStar.

„Pentru mine emisiunea este despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta.

Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, Demoga Music. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, într-o emisiune care promovează artiști fresh”, a scris Marius Moga pe Instagram.

ADVERTISEMENT