Life

Cine sunt Kimberly și Holler, artiștii de circ din Spania cărora Dragoș Bucur le-a dat Golden Buzz la Românii au talent: „I-am privit plin de prejudecăți”

Cine sunt concurenții Românii au talent pe care Dragoș Bucur i-a tratat cu superficialitate înainte să le vadă numărul? La final s-a revanșat cu un Golden Buzz.
17.02.2023 | 23:44
Cine sunt Kimberly si Holler artistii de circ din Spania carora Dragos Bucur lea dat Golden Buzz la Romanii au talent Iam privit plin de prejudecati
Kimberly și Holler, acrobații de circ din Spania care au primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au ținut spectacole pe una dintre cele mai mari scene, cea de la Cirque du Soleil, din New York, Kimberly și Holler și-au dorit să facă înconjurul lumii cu numărul lor, iar în „stația” Românii au talent au avut parte de o adevărată surpriză: un Golden Buzz de la Dragoș Bucur.

Cine sunt concurenții Românii au talent care au primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur? Nu le-a dat nicio șansă la început

Kimberly și Holler Zavattia Biogino au 21, respectiv 23 de ani, sunt frați și s-au născut în Spania, însă provin dintr-o familie italiană. Din generație în generație, strămoșii lor au fost artiști de circ, iar ei au înțeles responsabilitatea cu care vine la pachet acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dintotdeauna au muncit pentru a atinge performanțe greu de imaginat, iar cu numărul lor de acrobații pe patine cu role au făcut, așa cum și-au propus, înconjurul lumii. Au fost la Got Talent España, apoi la Italia’s Got Talent, iar acum a venit rândul țării noastre.

„Suntem a 17-a generație de artiști de circ. Bunicii și străbunicii noștri, toți au fost artiști de circ, așa că avem această pasiune de când ne-am născut. Vrem să continuăm tradiția familiei. Pe când alți copii se jucau, noi ne antrenam, ca să reușim să facem ce ne place.

ADVERTISEMENT

Da, e drept că e o viață plină de sacrificii. O viață frumoasă, dar care impune multe sacrificii. Avem un număr de patinaj acrobatic. E foarte periculos. Trebuie să avem mare încredere unul în celălalt. Firește că, la început, am căzut de multe ori, deoarece, așa cum spuneam, e foarte periculos și la cea mai mică greșeală poți să aluneci, poți să ieși din ring. La început greșeam des, dar ne-am ridicat întotdeauna”, a declarat Kimberly, jumătatea duo-ului.

Kimberly și Holler, de la Cirque du Soleil pe scena Românii au talent

La Românii au talent, Kimberly și Holler- care au performant chiar și pe scena Cirque du Soleil- au dat nas în nas cu jurații noștri puși mereu pe glume. Înainte de talent, s-a văzut faptul că au o frumusețe aparte și trăsături fizice de invidiat, care nu au trecut neobservate.

ADVERTISEMENT

„Dar de ce nu te închizi la cămașa aia, că uite noi cum stăm?!”, a spus Mihai Bobonete, pus repede la punct de Andra care i-a zis că este vorba, de fapt, de o ținută de scenă: „Cum și asta e ta, închisă, să n-o deschizi!”. Iar Dragoș Bucur l-a asociat pe Holler cu…iubitul lui Barbie: „Semeni cu Ken. Ai corpul ăla, nene. Și fața aia așa sculptată”.

Însă, după vederea numărului periculos, jurații și-au dat seama că au de-a face cu niște adevărați profesioniști, gata să-și riște viața pentru performanță. Cel mai spectaculos moment a fost de departe cel în care concurenții Românii au talent s-au susținut și învârtit în aer cu ajutorul unei curele ținute cu dinții.

ADVERTISEMENT

Andi Moiesecu, fermecat de concurenții Românii au talent cărora Dragoș Bucur le-a dat Golden Buzz

Andra, care se află la masa juriului de 13 sezoane încoace, a rămas fără cuvinte la vederea numărului spectaculos difuzat în ediția Românii au talent de vineri, 17 februarie 2023, iar Mihai Bobonete pur și simplu a spus că nu are ce să mai adauge.

„Doamne, ce moment! Ne-ați lăsat mască, am mai văzut încercări de genul acesta, dar mi se pare că sunteți cei mai buni pe care i-am văzut pe domeniul ăsta”, a reacționat Andra.

Andi Moiesecu, în schimb, a afirmat că acela e punctul în care emisiunea trebuie să se termine și să plece cu toții acasă, pentru că Holler și Kimberly au fost atât de aproape de perfecțiune, încât nu mai au nimic de făcut.

„Hai acasă! Mă, sunt și talentați, arată și bine, sunt și familie, se și înțeleg. Cumva, mi s-a părut că la un moment dat cum o arunca, dădea cu ea sus-jos, am văzut și jocurile copilăriei. Și ea se bucura, că mai avea puțin și mușca din scena aia.

Și iar se bucura. Cred că pe noi ne înspăimântă că sunt la graniță cu perfecțiunea. E prea bine! De la un anumit moment în colo nu mai respirai. E genul ăla de suspans. Ne-am uitat ca la film!”, a afirmat Andi Moisescu.

Ce a gândit Dragoș Bucur, la prima vedere, despre concurenții Românii au talent: „Vreau să-mi cer scuze!”

Dragoș Bucur nu s-a ridicat la momentul aplauzelor, însă a fost juratul care nu i-a putut lăsa pe Holler și Kimberly să plece acasă fără un Golden Buzz. Concurenții Românii au talent au mărturisit că astfel de momente sunt cele care le confirmă că sacrificiile nu au fost în van, iar actorul și-a cerut scuze pentru superficialitatea cu care i-a tratat.

„În momentul în care vezi pe cineva că se apropie de punctul ăla maxim, așa cum îl percep eu, nu se poate să nu simți chestia asta. Nu se poate să nu recunoști performanța dusă la maxim, adică eu nu știu unde se poate mai mult de atât în timpul ăsta de…Ca să nu mai vorbesc atât de mult, fac un lucru care-mi vine acum.

(…) Este unul dintre cele mai spectaculoase numere pe care le-am văzut eu în astea două sezoane de când sunt la Românii au talent. Au o nebunie copiii ăștia doi, care cred că vine din faptul că sunt frați. Cred că au evoluat bazându-se pe încredere. Eu vreau să-i văd în finală pe oamenii ăștia doi.

În primul rând, vreau să-mi cer scuze, pentru că i-am privit, așa, plin de prejudecăți. El mi se părea că arată mult prea bine. Este mult prea aranjat, cu cămașa aia desfăcută. Avea un aer ușor artificial”, a încheiat Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Mihaela Rădulescu este sfâșiată de durere: Am scris aceste cuvinte în lacrimi. Nu...
Mihaela Rădulescu este sfâșiată de durere: Am scris aceste cuvinte în lacrimi. Nu există altă cale
Ciorbă de fasole ca la mănăstire. Cele mai gustoase rețete
Ciorbă de fasole ca la mănăstire. Cele mai gustoase rețete
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!