News

Cine sunt moștenitorii lui Florian Walter și ce sumă uriașă avea acesta în conturi! Patru copii își împart acum averea miliardarului

20.05.2019 | 11:26
Kim Isabela Walter este primul copil al cuplului Florian - Rebecca Walter. Sursă foto - captură facebook

Cine sunt moștenitorii lui Florian Walter și ce sumă uriașă avea acesta în conturi – sunt cele două întrebări la care vă oferă răspuns FANATIK! Fostul investitor al dinamoviștilor era unul dintre cei mai bogați români. Acesta deținea o avere estimată undeva în jurul a 50 de milioane de euro. De-a lungul timpului, miliardarul a controlat mai multe cluburi de fotbal, însă, în ultima perioadă a avut mari probleme cu justiția. Procurorii DNA l-au anchetat pe Walter pentru un prejudiciu de 4,5 milioane de euro.

Cine sunt moștenitorii lui Florian Walter și ce sumă uriașă avea acesta în conturi!

Florian Walter a încetat din viață la vârsta de 56 de ani. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul și Universitatea Cluj se afla în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după ce săptămâna trecută suferise un atac cerebral. Acesta a fost operat de urgență de doctorul Șerban Brădișteanu, dar după intervenția chirurgicală a rămas în comă și era ținut în viață doar de aparate. De remarcat că Walter mai suferise un preinfarct pe vremea când fugise de justiție în Dubai, în octombrie 2015.  Mai mult de atât, în 2010, mai exact pe 1 ianuarie, la puține clipe după Revelion,  Walter fusese operat tot pentru probleme cardiace.

Fostul investitor a fost căsătorit în două rânduri. Dacă despre prima soție nu se cunosc prea multe lucruri, presa a relatat, în schimb, că în urma mariajului, Walter a avut doi copii. În viața miliardarului a intrat apoi Rebecca, o fostă prezentatoare la Antena 2. Cei doi s-au despărțit în momentul în care Walter a fugit din țară, acela fiind momentul în care femeia a solicitat divorțul. Până să ajungă la separare, cuplul a avut doi copii, o fată și un băiat. Kim Isabela Walter are 22 de ani și trăiește la Londra.

Cine sunt moștenitorii lui Florian Walter și ce sumă uriașă avea acesta în conturi! Rebecca Walter
Rebecca Walter, a doua soţie a lui Florian Walter. Sursă foto – arhivă personală

Patru copii, două nume de familie

Aceasta are deja o carieră în lumea modei, fiind considerată un designer precoce. Încă de la 14 ani, Kim a avut câteva colecții foarte bine primite de public, dar și de critici. David Florian este mezinul și se pregătește să împlinească 10 ani de zile. Cei patru copii sunt moștenitorii lui Florian Walter, urmând ca aceștia să-și împartă în mod egal averea tatălui. Un alt amănunt interesant este reprezentat de faptul că fostul investitor și-a schimbat numele în trecut. Astfel, pe primii doi copii îi cheamă Bucșă.

Pentru că a dorit ca numele lui să aibă o rezonanță mai mare, miliardarul a trecut la numele de Walter. Problemele omului de afaceri au început în 2015 când a fugit în Dubai. Câteva luni mai târziu, Walter a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite. A urmat arestarea în ţară şi plasarea sub control judiciar.

 

 

Tags: