Life

Cine sunt nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu. Alegere surprinzătoare

16.05.2021 | 15:03
Cine sunt nasii de cununie ai lui Dani Otil si ai Gabrielei Prisacariu Alegere surprinzatoare
Cine sunt nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu. Alegere surprinzătoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în cursul zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, nașii de cununie fiind o surpriză pentru toată lumea. Prezentatorul de la Antena 1 a făcut o alegere surprinzătoare în acest sens. 

Vedeta de la Antena și modelul, care va deveni mamă în luna august, au decis să facă nunta înainte de a veni pe lume primul lor copil, un băiețel. Cât despre părinții spirituali care le-au fost alături în ziua cea mare este vorba de persoane care nu sunt deloc străine de showbiz.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei care i-au cununat pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt Roxana Ionescu și partenerul ei de viață, omul de afaceri Tinu Vidaicu. Cei doi au venit tocmai de la Timișoara pentru a lua parte la cununia civilă dintre cele două vedete.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nași cunoscuți. Cine i-a cununat pe cei doi

„Să vă trăiască finii! Să trăiască nașa”, este unul dintre mesajele care apare în mediul online, direct de la nunta lui Dani Oțil cu aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT

Fosta „mamă natură”, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc de ani buni la Timișoara, acolo unde soțul vedetei deține o afacere. De numele său este legată și comunitatea Epic Society, în jurul celui mai în vogă club din vestul României.

Tinu Vidaicu este asociat la respectivul club, iar recent a devenit administrator al județului Caraș Severin și a început un interesant proiect de coaching.

ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu și omul de afaceri sunt căsătoriți civil din februarie 2020, în vara anului trecut urmând că aibă loc și cununia religioasă.

Din păcate, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap, blondina mărturisind că nu are nimic plănuit pentru anul acesta.

ADVERTISEMENT
Roxana Ionescu și fina sa, Gabriela Prisăcariu
Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu, nași de cununie la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Roxana Ionescu, ținută lejeră la nunta finilor ei. Ce a purtat

Vedeta în vârstă de 36 de ani s-a bucurat enorm că a avut parte de o zi atât de frumoasă, fiindu-i dor să iasă din casă pentru evenimente de asemenea natură.

„Mi-era tare dor să am parte de zile speciale ca asta”, a mărturisit Roxana Ionescu cu privire la nunta finilor lor, într-o postare de pe Instagram.

Blondina a dansat până-n zori și s-a simțit excelent. Nașa a purtat o ținută foarte elegantă care i-a asigurat din plin libertate de mișcare. Vedeta a purtat un costum albastru cu pantaloni scurți și sacou, în timpul ce nașul a avut un costum închis la culoare.

Roxana Ionescu a ieșit în evidență mulțumită ținutei sale, dar și pentru voia bună de care a dat dovadă pe tot parcursul evenimentului organizat la restaurantul deținut de Dani Oțil.

ADVERTISEMENT