Life

Cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Alegere surprinzătoare pentru botezul micuței Josephine

Gina Pistol a dezvăluit cine sunt nașii fetiței ei și a lui Smiley. Cei doi părinți au făcut o alegere surprinzătoare pentru botezul micuței Josephine, în vârstă de trei luni.
11.06.2021 | 07:56
Cine sunt nasii fetitei Ginei Pistol si a lui Smiley Alegere surprinzatoare pentru botezul micutei Josephine
Cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Alegere surprinzătoare pentru botezul micuței Josephine. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit cine sunt nașii micuței Josephine, fiica ei și a lui Smiley, dar și cum ar vrea să fie botezul. Cei doi încă nu au stabilit o dată exactă pentru acest eveniment.

Prezentatoarea de la Antena 1 a declarat că botezul va avea loc în viitorul apropiat și că va fi un eveniment restrâns, alături de familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Alegere surprinzătoare pentru botezul micuței Josephine

De trei luni, Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. La începutul lui martie, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar acum se bucură de clipele petrecute alături de fetița lor.

Părinții spirituali ai lui Josephine vor fi doi prieteni buni de-ai vedetei. Blondina consideră că nașii au un rol foarte important în viața unui copil.

ADVERTISEMENT

„Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, a declarat Gina Pistol pentru a1.ro. 

Smiley și Gina Pistol nu își doresc o petrecere mare pentru botez și vor avea alături doar rudele și prietenii apropiați. Pentru ei este mai important ca micuța să fie creștinată în biserică.

ADVERTISEMENT

„Nu am stabilit o dată exactă, dar în viitorul apropiat vrem să ne botezăm fetița. Ne dorim un eveniment restrâns, ne dorim să fim alături de familie și prieteni apropiați.

Noi ținem foarte mult la intimitate. Nu planificăm o petrecere fastuoasă, ci o reuniune răstrânsă, în funcție de ce va permite legea la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Pentru noi este mai important ca Josephine să fie creștinată în biserică. Ne bucurăm de această perioadă nouă din viața noastră”, a mai spus Gina Pistol, conform sursei citate anterior.

Medicii i-au spus Ginei Pistol că nu poate avea un copil

Nașterea lui Josephinea fost o adevărată minune în viața Ginei Pistol și a lui Smiley. Medicii nu-i dădeau nicio șansă vedetei TV să rămână însărcinată.

Nu doar că a rămas însărcinată, ci are o fetiță perfect sănătoasă, o adevărată bucurie pentru ea și Smiley.

La sfârșitul lunii septembrie, cei doi au anunțat că vor deveni părinți prin intermediul unui clip video postat pe YouTube.

Fanii au fost încântați de această veste, iar cei doi au continuat să țină legătura cu ei prin intermediul rețelelor sociale.

Gina Pistol i-a ținut mereu la curent pe fani în legătură cu starea ei și problemele cu care s-a confruntat în timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT