Life

Cine sunt părinţii lui Andrew şi Tristan Tate: “Când tata a murit, avea 16 dolari în buzunar”

Cine sunt părinții lui Andrew și Tristan Tate, cei doi milionari care au fost acuzați că ar fi sechestrat două tinere la locuința lor. Nu au avut mereu o situație financiară prea bună.
12.04.2022 | 23:51
Cine sunt parintii lui Andrew si Tristan Tate Cand tata a murit avea 16 dolari in buzunar
Cine sunt părinții lui Andrew și Tristan Tate. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate se află în România de câțiva ani, dar puțini știu cine sunt părinții celor doi foști campioni la kickboxing, care se află în centrul unui scandal uriaș. Cei doi sunt acuzați că ar fi sechestrat la locuința lor două fete pe care ar fi urmat să le trimită la prostituție.

Cine sunt părinții lui Andrew și Tristan Tate

Deși acum sunt milionari, frații Tate nu au avut întotdeauna o viață ușoară. Tatăl lor a fost campion mondial la șah, însă nu avea niciodată bani, iar mama lor muncea din greu. În urmă cu ceva timp, Tristan Tate a declarat că el și Andrew o ajută pe mama lor cu banii.

ADVERTISEMENT

„N-a avut niciodată bani, în toată viaţa lui! Când a murit avea 16 dolari în buzunar, i-am plătit eu înmormântarea.

Mama mea, la ultima slujbă, acum 5-6 ani, spăla vase în bucătărie. Eu şi fratele meu îi plătim salariul ca să nu facă nimic, pentru că a muncit din greu toată viaţa.”, a declarat Tristan Tate pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Frații Andrew „Cobra” și Tristan Tate sunt stabiliți în România de câțiva ani. Locuiesc într-o vilă din Pipera și dețin mașini de lux în valoare de 5 milioane de euro, printre care și un Aston Marin, un Ferrari și un Lamborghini Huracan.

Tristan Tate a fost împreună cu Bianca Drăgușanu acum ceva timp, dar relația lor a durat doar câteva luni. Sportivul a fost surprins și în compania Alexandrei Stan la un moment dat, iar despre Andrew Tate s-a speculat că ar fi avut o relație cu Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate, prima reacție după ce oamenii legii au descins în locuința sa și a lui Tristan Tate

Luni seară, 11 aprilie, polițiștii au descins în vila pe care frații Tate o dețin în Voluntari, după ce au primit o declarație cum că două femei ar fi sechestrate acolo.

Andrew Tate a reacționat după ce el și fratele său au fost acuzați că le-ar fi sechestrat pe cele două tinere. Acesta susține că nimic nu este adevărat și că e vorba despre o răzbunare din partea celor care le vor răul.

ADVERTISEMENT

„Singurele fete din casa noastră sunt mașinile. Totul este este organizat și gândit de dușmanii noștri. Nu au găsit fete în casa noastră.

Nu au găsit absolut nimic, nici substanțe interzise, decât o grămadă de bani.”, a declarat Andrew „Cobra” Tate la Antena Stars.

ADVERTISEMENT