Life

Cine sunt părinții lui Damian Anghel. Iubitul lui Theo Rose provine dintr-o familie de artiști

Damian Anghel, noul iubit al lui Theo Rose, este un regizor și un actor foarte apreciat, dar în ce familie a crescut. Vedeta de la Pro TV are părinți renumiți.
02.08.2022 | 11:58
Cine sunt parintii lui Damian Anghel Iubitul lui Theo Rose provine dintro familie de artisti
Damian Anghel, amintiri din copilărie. Cine sunt părinții noului partener al lui Theo Rose. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine sunt părinții regizorului serialului Clanul, de la Pro TV. Tânărul de 30 de ani provine dintr-o familie de artiști, Anca și Laurențiu având toate motivele să fie fericiți pentru fiul lor. Cei doi regizori au un singur copil.

Damian Anghel, amintiri din copilărie. Cine sunt părinții noului partener al lui Theo Rose

Damian Anghel are foarte multe amintiri din copilărie, chiar dacă părinții s-au despărțit când era destul de mic. Iubitul lui Theo Rose este născut din părinți regizori, deși cei doi nu au contribuit la cariera artistului.

ADVERTISEMENT

Mama regizorului, Anca, este operatoare de imagine, producătoare, scenaristă și regizoare. De asemenea, tatăl artistului, Laurențiu, este regizor, scenarist și profesor la UNATC. În plus, la 66 de ani este și președintele Uniunii Cineaștilor din România.

„În mod paradoxal, faptul că părinții mei erau regizori nu a însemnat ceva pentru mine până când nu am împlinit 19 ani și am dat la facultate.

ADVERTISEMENT

Evident, exista o amprentă educațională așezată subliminal: contactul de mic cu prietenii lor care sunt tot artiști, o formare într-un mediu intelectual, accesul la multe filme și la o bibliotecă aparte.

Între 7 şi 14 ani a fost o perioadă din copilăria mea care a coincis cu divorţul părinţilor mei, o perioadă de readaptare la viaţă”, spunea în urmă cu ceva vreme Damian Anghel pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Damian Anghel, de la sport la actorie

Damian Anghel a fost crescut de mama sa, iar în weekend obișnuia să stea cu tatăl, lucru care în mintea lui s-a produs o schimbare. Actorul a început să creadă că este bărbatul casei și era cumva pe picior de egalitate cu mama sa.

Toată această experienţă l-a maturizat prematur pe actualul iubit al lui Theo Rose, care până la vârsta de 17 ani a cochetat cu lumea sportului. A practicat baschet la nivel performant, dar a renunțat după o accidentare.

ADVERTISEMENT

Inițial a vrut să dea la facultatea de Drept, dar pe ultima sută de metri s-a înscris la Actorie pentru că făcea deja parte din trupa de teatru din liceu. Damian Anghel crede că schimbarea a fost o rebeliune specifică vârstei.

ADVERTISEMENT
Tags: