Life

Cine sunt prezentatorii show-ului Splash! Vedete la apă. Anunțul făcut de Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 anunță un nou show-ul care va apărea curând pe micile ecrane. Producătorii au ales deja prezentatorii emisiunii.
29.07.2021 | 11:37
Cine sunt prezentatorii showului Splash Vedete la apa Anuntul facut de Antena 1
Cine sunt prezentatorii show-ului Splash! Vedete la apă. Anunțul făcut de Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”. Show-ul se va difuza în curând, la Antena 1, după ce în trecut a mai făcut parte din grila de programe.

Cele trei gazde au acceptat provocarea și sunt gata să le arate celor din fața televizoarelor care este atmosfera, dar și cum se descurcă vedetele în cazul săriturilor de la diferite înălțimi.

ADVERTISEMENT

Cine sunt vedetele care moderează nou show de la Antena 1, Splash! Vedete la apă

Cântăreața Anna Lesko a renunțat la rubrica culinară pe care o avea în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, declarând că este foarte încântată că i s-a propus noul proiect de la postul concurent, Antena 1.

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoție și de adrenalină, care mi se potrivește!

ADVERTISEMENT

Abia aștept să cunoaștem vedetele care vor concura pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei niște oameni absolut normali, cu frici, fobii și dorința de a-și depăși limite poate neștiute nici de ei”, a spus artista.

La fel de entuziasmată este și Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Frumoasa blondină recunoaște că îi place emisiunea și abia așteaptă să-i molipsească pe concurenți cu energia ei.

ADVERTISEMENT

„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoție multă, adrenalină cât cuprinde, dar și multă distracție.

La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toți cu energia mea! Va fi amuzant să urc alături de concurenți, pe trambulina de la 10 m!”, a mărturisit Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT
Cei trei prezentatori de la Antena 1
Ei sunt prezentatorii show-ului Splash! Vedete la apă de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Răzvan Fodor, ca peștele în apă în show-ul „Splash! Vedete la apă”

„Zodie de apă, Rac cu ascendent în Pești, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peștele în apă! De fapt sunt sigur că așa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracția și umorul!

Concurenții au o misiune deloc ușoară, și aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălțime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!”, a mărturisit la rândul său Răzvan Fodor.

Cum se desfășoară emisiunea de la Antena 1

Concurenții „Splash! Vedete la apă” sunt vedete care provin din diferite domenii. Persoanele publice sunt gata să-și testeze curajul, limitele și temerile pentru că în fiecare săptămână vor avea antrenamente istovitoare.

Participanții de la Antena 1 sunt antrenați de instructori care îi vor ajuta să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații notează curajul și evoluția în concurs a fiecăruia în parte, ținându-se cont de impresia artistică și de tehnica săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos participant și autorul celei mai spectaculoase sărituri se va califica automat în marea finală a celui mai răcoritor show.

ADVERTISEMENT