Life

Cine sunt primele 10 concurente de la Burlacul. Andi Constantin le-a întâlnit pe toate

05.03.2021 | 23:14
Cine sunt primele 10 concurente de la Burlacul Andi Constantin lea intalnit pe toate
Cine sunt primele 10 concurente de la Burlacul. Andi Constantin le-a întâlnit pe toate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Burlacul Andi Constantin (29 de ani) a pornit în căutarea marii iubiri și are de unde alege. Din 150 de candidate înscrise pentru inima fostei ispite de la „Insula Iubirii” doar 25 sunt norocoase și au șansa de a-l cuceri pe bărbat. 

Emisiunea prezentată de Răzvan Fodor a început de puțin timp pe Antena 1, fetele fiind dispuse să cunoască cât mai bine prințul din poveste și mai ales, să rămână pentru totdeauna cu el. La finalul serii de vineri, 5 martie, numai 15 vor primi trandafirul pentru etapa următoare.

ADVERTISEMENT

Tânărul burlac a avut șansa să stea de vorbă cu fiecare femeie în parte, acestea înscriindu-se la show fără a știi care este identitatea celui pentru care au venit. Andi Constantin urmează să-și prezinte intențiile curând, însă până atunci haideți să vedem care sunt tinerele care vor să-l cucerească.

Cine sunt femeile care luptă pentru inima lui Andi Constantin, la Burlacul

Simona Bălăceanu (25 de ani) este kinetoterapeut și pasionată de pictură, fiind cea care a avut noroc să fie printre primele femei cu care Andi Constantin a mers la date. Tânăra i-a oferit drept cadou un tablou pictat chiar de ea.

ADVERTISEMENT
Simona Bălăceanu
Simona Bălăceanu. Sursa foto. a1.ro

Eliza Prigoreanu (29 de ani) a terminat facultatea de Cibernetică, cadoul ei fiind un inel pe care se așteptă să-l primească înapoi mult îmbunătățit la finalul emisiunii.

Eliza Prigoreanu
Eliza Prigoreanu. Sursa foto: a1.ro

Bianca Bonef (20 de ani) este din Galați și lucrează ca professional dominator. Tânăra i-a oferit lui Andi Constantin un trofeu, Burlacul sărutându-i mâna.

ADVERTISEMENT
Bianca Bonef
Bianca Bonef. Sursa foto: a1.ro

Andreea Stoica e convinsă că orice Burlac ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. I-a oferit un cadou extrem de neașteptat: pălincă.

Andreea Stoica
Andreea Stoica. Sursa foto: a1.ro

Iulia Cazacu este asistent manager și îndrăgostită de tatuaje. Cadoul oferit Burlacului a fost o brățară, care speră să-i poarte noroc.

ADVERTISEMENT
Iulia Cazacu
Iulia Cazacu. Sursa foto: a1.ro

Dominique Nuță (21 de ani) are o carieră frumoasă de model, dar lucrează și la un cabinet de avocatură. Tânăra s-a prezentat în fața lui Andi Constantin cu un câine în brațe.

Dominique Nuță
Dominique Nuță. Sursa foto: a1.ro

Cristina Marcu (21 de ani) este o dansatoare premiată la concursuri internaționale. Burlacul a primit un dosar cu câteva imagini și informații despre pompe funebre.

Cristina Marcu
Cristina Marcu. Sursa foto: a1.ro

Loredana Ciocoi (28 de ani) este organizatoare de evenimente. A făcut o impresie bună datorită rochiei sale spectaculoase. I-a oferit lui Andi Constantin o Biblie.

Loredana Ciocoi
Loredana Ciocoi. Sursa foto: a1.ro

Larisa Munteanu este concurenta care a încercat să-l sărute pe Andi Constantin și nu o dată, ci chiar de două ori. Burlacul și-a dat seama de intențiile ei.

Rodica Budurcă (24 de ani) este studentă la Medicină. A mărturisit că a suferit un accident de mașină înainte de a se înscrie la Burlacul. Și Andi Constantin a trecut printr-o situație similară.

ADVERTISEMENT