Sporturi

Cine sunt protagoniştii celui mai exclusivist turneu de tenis desfăşurat în Caraibe! Simona Halep nu a fost invitată

04.12.2018 | 15:45
Cine sunt participanţii celui mai exclusivist turneu de tenis la care Simona Halep nu a fost invitată

Cine sunt participanţii celui mai exclusivist turneu de tenis la care Simona Halep nu a fost invitată. Miliardarul Richard Branson, în vârstă de 68 de ani, a organizat în această săptămână în Caraibe, la Necker Island, un turneu exclusivist de tenis, în cadrul căruia a invitat mai multe glorii ale sportului alb, totul cu scopul de a strânge fonduri pentru a le dona mai apoi spre anumite cauze caritabile.

La turneul demonstrativ din Caraibe s-au prezentat Caroline Wozniacki, Serena Williams, Eugenie Bouchard, Nicole Gibbs, Tennys Sandgren, Tommy Haas, Bjorn Borg şi Pat Cash. Cea mai bună tenismenă a momentului, Simona Halep, nu a fost invitată la acest eveniment. În cadrul turneului, amatorii cu bani îşi pot etala calităţile în tenis alături de vedetele din acest sport.

Turneu surpriză organizat în Caraibe! Simona Halep nu a participat

În afara meciurilor demonstrative de tenis la care vor lua parte, vedetele sportului alb au la dispoziție tot ce au nevoie şi ceva mai mult de-atât. Ei dispun de apartamente rezidențiale ultra all-inclusive, zeci de piscine şi facilități de lux. Eugenie Bouchard a împânzit internetul cu “isprăvile” ei din această săptămână petrecută în Caraibe, postări care au strâns mii de like-uri şi o mulţime de comentarii.

În acest an, la competiția care se desfăţoară pe durata unei săptămâni și care este denumită Cupa Necker, participă Eugenie Bouchard, Serena Williams, Caroline Wozniacki, Nicole Gibbs, Tennys Sandgren, Tommy Haas, Johan Kriek, Daniel Nestor, Mike Bryan, Bjorn Borg și Pat Cash. Fiecare jucător primește la partidele de dublu un amator din cuplurile care au plătit 115.000$ pentru sejur. În total vor fi 16 echipe. Se joacă fiecare cu fiecare până la 10 puncte. Turiștii care au achitat ‘doar’ 90.000 $ pot viziona partidele fără a lua parte la ele. Afaceristul de mare succes Branson, care a trebuit să-și reconstruiască insula după uraganul Irma, donează toate veniturile în scopuri caritabile.

Tags: