Life

Cine sunt Qubra Alexandra și Melissa, cele mai noi concurente de la Burlacul. Ele au pus ochii pe Andi Constantin

01.05.2021 | 13:11
Cine sunt Qubra Alexandra si Melissa cele mai noi concurente de la Burlacul Ele au pus ochii pe Andi Constantin
ADVERTISEMENT

Emisiunea Burlacul are două noi concurente. În cel de-al șaselea sezon, în care concurentele se luptă pentru inima lui Andi Constantin, au intrat în scenă Qubra Alexandra și Melissa Azak. 

Cine sunt Qubra Alexandra și Melissa, cele mai noi concurente de la Burlacul

15 concurente au primit un trandafir de la Andi Constantin în prima ediție a sezonului 2021 a show-ului Burlacul. Din martie și până acum unele concurente au părăsit competiția, iar altele au primit o șansă să lupte pentru râvnitul burlac.

ADVERTISEMENT

Cele mai recente concurente sunt Qubra Alexandra și Melissa Azak. Qubra Alexandra are 27 de ani, este model şi locuieşte în Istanbul. Mama fetei este româncă, din Tulcea, dar locuieşte de 30 de ani în Turcia.

Tânăra și burlacul au avut o primă discuție care a mers bine, în urma căreia Alexandra a primit trandafirul şi a intrat în casa fetelor.

ADVERTISEMENT

Melissa Azak a văzut echipa de filmare a emisiunii pe străzile din Istanbul, a abordat-o şi a decis să se înscrie în competiţie.

Cea mai nouă concurentă de la Burlacul are 28 de ani, s-a născut în Franţa şi este pe jumătate turcoaică. Melissa este de profesie designer vestimentar.

ADVERTISEMENT

Care sunt celelalte concurente care se luptă pentru Andi

Qubra Alexandra și Melissa Azak s-au alăturat celorlalte șapte concurente rămase în competiție: Georgeta Catrina, Oana Barbu, Simona Bălăceanu, Ana Bene, Dominique Nuță, Alexandra Mucea și Malinka Zina.

Georgeta Catrina este cea de-a doua concurentă care a primit trandafirul de la Andi Constantin în prima ediţie a emisiunii. Ea s-a născut în Câmpina, locuieşte îl Ploieşti și lucrează ca dansatoare, scrie WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Georgeta este protagonista primului sărut din ediția 2021 a emisiunii Burlacul.

O altă concurentă este Oana Barbu născută în Vulpeni, Dolj. Ea locuieşte în Craiova şi este consultant financiar. Oana este pasionată de fotbal şi de muzică.

Simona Bălăceanu, în vârstă de 25 de ani, este născută pe 23 martie, fiind zodia Berbec. De meserie kinetoterapeut, concurenta este pasionată de pictură.

Concurenta Ana Bene locuieşte în Cluj, are 35 de ani şi lucrează ca make-up artist şi cosmeticiană în propriul salon de înfrumuseţare.

Fata i-a mărturisit lui Andi Constantin că s-a luptat cu cancerul la sân la vârsta de 29 de ani, experiență care i-a schimbat viața.

Dominique Nuță are 21 de ani, este din București. Fata își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură la care lucrează. Ea este pasionată de animalele de companie, în special de câini

Alexandra Mucea este concurenta care a venit tocmai din Londra special să-l întâlnească pe Andi Constantin. Alexandra nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului.

Malinka Zina are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. În timpul liber, concurentei îi place să se plimbe cu motocicleta și să piloteze avioane ușoare.

ADVERTISEMENT