Life

Cine sunt războinicii de la Survivor România 2022. De la Chefi la Cuțite și Mireasa, în echipa albastră

Pe 16 ianuarie începe Survivor România 2022 la Pro Tv. Din echipa Războinicilor fac parte două foste vedete de la Antena 1. Elena Matei de la Chefi la cuțite și Blaze de la Mireasa.
28.12.2021 | 08:59
Cine sunt razboinicii de la Survivor Romania 2022 De la Chefi la Cutite si Mireasa in echipa albastra
Cine sunt războinicii de la Survivor România 2022
ADVERTISEMENT

Din data de 16 ianuarie, 24 de concurenți încep lupta la Survivor România.

Faimoșii și Războinicii vor avea parte de provocări extrem de dificile în lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

Oficial nu s-a anunțat încă cine face parte din echipa Războinicilor, dar s-a aflat că doi foști concurenți de la Chefi la Cuțite și Mireasă pleacă în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Cine sunt războinicii de la Survivor România 2022. De la Chefi la Cuțite și Mireasa, în echipa albastră

În doar câteva săptămâni începe unul dintre cele mai așteptate show-uri, Survivor România 2022. Emisiunea va debuta pe micile ecrane duminică, 16 ianuarie. Se anunță unul dintre cele mai grele sezoane, concurenții fiind nevoiți să reziste în condiții extrem de grele. 

“Suntem pregătiți, am fluierul la mine. Pe 16 ianuarie va fi prima emisie într-o nouă etapă a Survivor România, o etapă în care, iată, pe faimoși îi cunoaștem, la tine aici, am văzut emisiunea.

ADVERTISEMENT

Doamne! Mă uitam la ei și mărturisesc că personalitatea lor, maniera în care se dezvăluie a fost și este foarte important pentru cum o să îi privim și noi acolo. O să ne uitam la ei, urmează să intre în arenă”, a anunțat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

După ce au fost anunțate oficial vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor, încep să apară informații și despre cei care alcătuiesc echipa Războinicilor. Printre aceștia se numără doi foști concurenți de la Antena 1, Elena Matei și Blaze.

ADVERTISEMENT
Survivor 2022
Concurenții de la Survivor 2022

 

Elena Matei a participat la Chefi la cuțite, în timp ce Blaze și-a încercat norocul la Mireasa, sezonul 3.

Blondina a fost una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul concursului culinar. A făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și a reușit să ajungă până în marea finală. Acum, a acceptat provocarea și va merge în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Blaze este cântăreț și vlogger și a avut colaborări cu diferiți artiști cunoscuți. Este din Nigeria și a venit în România în anul 2015.

Printre vedetele care fac parte din echipa albastră se mai numără: Guiu Haricleea, Alexandru Delea.

Din echipa Faimoșilor fac parte: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

ADVERTISEMENT