Life

Cine sunt Războinicii de la Survivor România. Pro TV a anunțat concurenții care luptă împotriva Faimoșilor

Așteptarea a luat sfârșit! Pro TV a anunțat numele celor 12 Războinci care vor lupta împotriva echipei Faimoșilor, în noul sezon al emisiunii Survivor România
10.01.2022 | 12:15
Cine sunt Razboinicii de la Survivor Romania Pro TV a anuntat concurentii care lupta impotriva Faimosilor
ADVERTISEMENT

Mai sunt numai câteva zile până când va începe nou sezon al emisiunii Survivor România, iar concurenții dar și telespectatorii nu mai au răbdare. Dacă numele vedetelor care vor face parte din echipa Faimoșilor s-au aflat deja, identitățile celor care vor forma echipa Războinicilor au fost păstrate sub anonimat până acum.

Cine sunt cei 12 Războinici din noul sezon Survivor România?

Așa cum era de așteptat, echipa Războinicilor va fi formată din 6 femei și 6 bărbați, care au trecut de probele inițiale și au dat curs unei competiții care le va testa rezistența fizică, dar și emoțională. Concurenții se vor lupta pentru marele premiu pus în jos în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Republica Dominicană îi așteaptă cu brațele deschise pe Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier, cei care vor forma echipa Războinicilor în acest nou sezon.

Războinicii se pregătesc să vorbească despre așteptările pe care le au la intrarea în competiția Survivor România. Vedetele din echipa Faimoșilor au făcut deja primele declarații, însă urmăritorii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să afle detalii despre cei echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cei 12 Faimoși din noul sezon Survivor România

Și în acest sezon al emisiunii Survivor România vom putea urmări parcursul a 12 vedete din România, care vor încerca să câștige marele premiu de 100.000 de euro. Echipa Faimoșilor este formată în acest sezon din CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

faimosii 2022

Cele mai mari temeri ale concurenților par să fie și în acest an lipsa hranei și a condițiilor cu care sunt obișnuiți acasă. Andreea Tonciu susține, însă, că cel mai greu i se pare să stea departe de fiica sa o perioadă atât de lungă, mai ales că niciodată nu s-a mai întâmplat asta.

ADVERTISEMENT

Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi”, a declarat Andreea Tonciu.

La cine va merge marele premiu al acestui sezon?

Pe lângă faptul că luptă pentru a se impune în fața celorlalți, cei 24 de concurenți de la Survivor România sunt motivați și de marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Premiul va fi câștigat de cel care va reuși să își înfrunte temerile și să își depășească limitele, câștigând marea finală a acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut marele premiu a mers la unul dintre Faimoși. Zannidache a reușit să ajungă în marea finală și să îl înfrângă pe Marius Crăciun, celălalt finalist. În 2020, premiul competiției a fost câștigat de Elena Ionescu,  cântăreața care a făcut parte din trupa Mandinga.

Mai sunt câteva zile până la începerea noului sezon Survivor România

Dacă până acum telespectatorii puteau urmări Survivor România pe Kanal D, de această dată, competiția va putea fi urmărită doar pe Pro Tv. Prima ediție a noului sezon Survivor România va fi difuzată pe data de 16 ianuarie, de la ora 20:30.

Prezentatorul acestui sezon, Daniel Pavel, a făcut câteva declarații înainte de începerea filmărilor, susținând că noul sezon va satisface nevoile publicului rafinat și îi va face pe concurenți să ajungă la limite la care nici nu se așteptau.

Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai.”, a dezvăluit prezentatorul Survivor România 2022.

 

ADVERTISEMENT