Simona Halep

Cine sunt singurele persoane pe care Simona Halep le urmăreşte pe Instagram! Toni Iuruc nu se află pe lista selectă

22.06.2020 | 15:34
Cine sunt singurele persoane pe care Simona Halep le urmareste pe Instagram Toni Iuruc nu se afla pe lista selecta
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep este una dintre cele mai apreciate staruri din sport la această oră, dar puțină lume știe care sunt singurele persoane pe care ea le urmăreşte pe Instagram.

Simona Halep a spus întotdeauna că nu vrea să amestece viața personală cu cea sportivă și de aceea a stat departe de presa de scandal, deși subiectele pe seama ei, adevărate sau nu, au curs.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un an, campioana de la Wimbledon și Roland Garros se află într-o relație cu omul de afaceri Toni Iuruc, dar și aici jucătoarea de tenis ține presa la distanță.

Simona Halep urmărește doar 3 persoane pe Instagram

Însă, cea mai mare surpriză vine din faptul că Simona Halep nu urmărește decât trei persoane pe Instagram, iar între acestea nu se află și partenerul său de viață.

ADVERTISEMENT

Cele trei persoane pe care campioana noastră le are la favoriți pe contul de Instagram este cumnata sa Luminița Halep, antrenorul Darren Cahill și fiica australianului Tahlia Cahill.

În schimb, Simona Halep are peste 1,5 milioane de oameni care o urmăresc pe Instagram, în ciuda faptului că românca postează destul de rar pe această rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al WTA și-a creat contul în 2015, iar prima postare a fost pe 2 septembrie 2015. Atunci, ea a postat un buchet de flori și a scris: ”Zâmbetul meu de astăzi este prin definiție un gest sufletesc, simplu și cald”.

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open. Jucătoarea de tenis a spus că în 2020 va participa numai la turneele organizate în Europa. Sportiva din Constanţa a luat decizia de a nu fi prezentă la turneele care se vor desfăşura pe teritoriul SUA.

ADVERTISEMENT

Circuitul WTA va începe la 3 august, atunci când se vor desfășura turneele de la Charleston și Palermo. Organizatorii competiției din Sicilia vor să-i ofere Simonei Halep un wild card și speră să reușească să aducă fanii în tribune, în ciuda pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT