Life

Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula Iubirii 2022. Între cei doi e o diferență de vârstă de 12 ani

Teodora şi Alexandru Marcu s-au înscris în reality show-ul Insula Iubirii 2022 pentru a-și testa relația de dragoste. Între cei doi parteneri este o diferență de 12 ani.
02.05.2022 | 16:27
Cine sunt Teodora si Alexandru de la Insula Iubirii 2022 Intre cei doi e o diferenta de varsta de 12 ani
Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula Iubirii 2022 și cu ce se ocupă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și partenerul de viață formează un cuplu de mai bine de un an și sunt singurii îndrăgostiți de la Antena 1 care au semnat actele de căsătorie. Ei au ajuns deja în fața ofițerului de stare civilă.

Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula Iubirii 2022 și cu ce se ocupă

Teodora și Alexandru Marcu sunt împreună de puțină vreme, dar sunt uniți și puternici împreună. Cuplul consideră că are o relație de dragoste care nu va ceda ispitelor de la Insula Iubirii 2022, în Thailanda.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 19 ani și bărbatul de 31 de ani cred că legătura amoroasă este una perfectă și datorită faptului că sunt căsătoriți. Cei doi nu văd un impediment în diferența de vârstă dintre ei, care este de aproximativ 12 ani.

Concurenții de la Antena 1 nu sunt împreună numai în viața personală, ci și în cea profesională. El este magician, iar ea este asistenta sa, cea care îl ajută în toate momentele artistice cu diferitele trucuri pe care le realizează.

ADVERTISEMENT

La castingul pemtru emisiunea Insula Iubirii 2022 Teodora a dezvăluit că în urmă cu ceva vreme a făcut videochat. Tânăra de 19 ani a punctat faptul că partenerul de viață a fost singurul deranjat de acest lucru.

Alexandru a făcut tot posibilul ca șatena să renunțe, fiind de părere că anturajul este cel care a îndrumat-o spre acest domeniu. Partenera sa de viață a subliniat că s-a oprit pentru că oricum nu i-a plăcut ce făcea.

ADVERTISEMENT

Totodată, Teodora Marcu a mai declarat că a renunțat la videochat și pentru că nu a suportat să i se spună ce să facă.

Teodora şi Marcu Alexandru sunt căsătoriţi, în ciuda diferenţei de vârstă

S-au cunoscut în urmă cu 3 ani, perioadă în care au început o relație. După numai o lună și-au dat seama că nu se potrivesc și s-au despărțit. Ulterior, în luna februarie a anului trecut s-au revăzut și au realizat că au sentimente unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Primele 2-3 luni au fost numai lapte și miere între Teodora și Alexandru Marcu, care au luat decizia să se căsătorească. Participantul de la Insula Iubirii spune că mereu a vrut să aibă alături o persoană foarte liniștită.

Mai mult decât atât, concurentul de la Antena 1 consideră că a găsit exact femeia care îi trebuie. În prezent, Alexandru Marcu spune că vrea să testeze relația cu frumoasa șatenă pentru a vedea dacă planifică ceremonia religioasă.

Rămâne de văzut dacă aventura trăită în cadrul conceptului Insula Iubirii 2022 va reuși să-i țină aproape pe cei doi îndrăgostiți pentru a face pasul următor în relație, și anume nunta, sau va reuși să-i despartă definitiv.

Emisiunea moderată de prezentatorul Radu Vâlcan are premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, numai la Antena 1. Cinci cupluri curajoase au plecat într-o călătorie de neuitat, care cu siguranță, le schimba complet viața.

Reality show-ul filmat în Thailanda în urmă cu câteva luni îi aduce pe concurenți în fața unei aventuri care va dura 21 de zile. Ispitele masculine și cele feminine au un rol major și sunt gata să descoasă cuplurile care s-au înscris.

ADVERTISEMENT