News

Cine sunt tinerii uciși cu sânge rece în Teleorman. Cosmina și David urmau să devină părinţi peste cinci luni. Detalii șocante

Informații noi despre identitatea autorului crimei duble de la marginea municipiului Turnu Măgurele (județul Teleorman).
27.10.2022 | 12:24
Cine sunt tinerii ucisi cu sange rece in Teleorman Cosmina si David urmau sa devina parinti peste cinci luni Detalii socante
Crima dublă din Turnu Măgurele (județul Teleorman) a fost comisă de Evelin în această casă. Foto: captură observatornews.ro – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Amintim că un tânăr și o tânără care aveau o relație au fost uciși luni seara într-o casă situată la marginea municipiului Turnu Măgurele, din județul Teleorman. Conform primelor informații, la acest deznodământ sângeros s-a ajuns în contextul unei dispute aprinse cu ucigașul, un tânăr de 24 de ani.

Crima din Teleorman a fost făcută din răzbunare

În prezent, pe observatornews.ro au fost publicate informații noi despre modul în care a fost comisă crima dublă. Se pare că Evelin i-a ucis din răzbunare pe David (18 ani) şi Cosmina (16 ani), care peste doar cinci luni se pregăteau să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după ce i-a înjunghiat și i-a lăsat fără suflare, într-o baltă de sânge, el le-a transportat cadavrele într-o casă părăsită. Oamenii legii l-au prins repede, folosind mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din județ.

Pe baza mărturiilor celui care între timp a fost reținut pentru 30 de zile, între Evelin și David exista un conflict mai vechi, care a revenit în prim-plan în seara fatidică, pe fondul consumului de alcool.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, ei ar fi furat mai multe găini, dar când au fost prinși de polițiști, David ar fi aruncat toată vina pe Evelin, care nu a putut trece peste atitudinea tovarășului de găinării.

Ce a făcut după ce a scăpat de arma crimei

Astfel, după câteva reproșuri s-a ajuns rapid la atacul mortal cu cuțitul. Potrivit anchetatorilor, după ce a lăsat cadavrele într-o casă părăsită, criminalul s-a gândit să scape de arma crimei.

ADVERTISEMENT

Astfel a ajuns într-o pădure situată la maximum 6 kilometri de casa în care locuia și ar fi aruncat cuțitul într-un râu din zonă. Apoi a urmat revenirea acasă, în comuna Drăgăneşti de Vede, unde asunsese trupurile neînsuflețite ale tinerilor.

La 6:20 l-am văzut că scotea nişte apă. Se spăla. Era tăiat rău aici. S-a ţinut cu sângele târâş din mână. Dacă vedeţi ce are la mână… Cred că le-a tras lor cuţitul din mână, că el n-avea obiceiul ăsta.

ADVERTISEMENT

Era o duşmănie între ei. În dormitor a luat un fular, s-a legat aşa şi nu a mai curs sânge. A zis că s-a tăiat cu flexul. M-am rugat de el să îl spăl cu benzină”, a declarat bunica criminalului de 24 de ani.

Despre Evelin s-a mai aflat că era sub control judiciar pentru furtunul găinilor. El avea și o condamnare la închisoare cu suspendare pentru că a fost prins băut la volan.

ADVERTISEMENT
Tags: