Life

Cine sunt vedetele care participă la Asia Express 2021. Lista, definitivată pe ultima sută de metri

Am aflat ce vedete participă în sezonul 4 al emisiunii Asia Express.
19.05.2021 | 10:10
Cine sunt vedetele care participa la Asia Express 2021 Lista definitivata pe ultima suta de metri
Cine sunt vedetele care participă la Asia Express 2021.
ADVERTISEMENT

Filmările pentru sezonul 4 Asia Express urmează să înceapă zilele viitoare, iar vedetele angrenate în proiect își pregătesc de zor bagajele! FANATIK.RO a aflat cine a bătut deja palma cu Antena 1 pentru noul sezon al celui mai dur reality show difuzat la tv!

Pregătirile pentru sezonul 4 Asia Express sunt pe ultima sută de metri. Conform surselor FANATIK, concurenții si echipa de producție ar urma să plece, sâmbătă, din țară pe Drumul Împăraților, rută care începe în Turcia și va continua în Georgia și Azerbaidjan.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, Connect-R, Shift, Cuza și Emi de la “Noaptea Târziu”, în sezonul 4 Express

Noul sezon Asia Express va fi unul atipic, din cauza pandemiei de Covid-19, iar România este prima țară care a ales să filmeze pe ruta menționată, din cauza ravagiilor făcute de coronavirus în mai multe țări din Asia.

Și asta nu e tot! Și lista vedetelor creionată inițial de Antena 1 a avut de suferit modificări. Potrivit surselor FANATIK, aceasta este definitivată pe ultima sută de metri, iar până în acest moment, cei care au semnat contractul pentru a participa în sezonul 4 al emisiunii Asia Express sunt: Alexandra Ungureanu, asa cum am anunțat deja, în exclusivitate, Connect-R, Shift, Cuza și Emi de la “Noaptea Târziu” și Lidia Buble, împreună cu sora ei, Estera.

ADVERTISEMENT
Shift și băieții de la Noaptea Târziu
Shift și băieții de la Noaptea Târziu,printre vedetele noului sezon Asia Express. Sursă foto: Facebook

Romica Tociu și Adriana Trandafir, în cărți pentru Asia Express

FANATIK.RO a aflat că producătorii sezonului 4 Asia Express și-au dorit mult să-i aibă în reality show pe câștigătorii celui mai recent sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!, Romică Tociu și Adriana Trandafir, însă actrița, în vârstă de 65 de ani, care s-a luptat, anul trecut, cu COVID-19, nu ar fi acceptat momentan propunerea. Rămâne de văzut dacă, între timp, se va răzgândi.

adriana trandafir romică țociu
Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat Te cunosc de undeva 2021. Foto: captură Antena 1

Pepe a refuzat propunerea de a participa: “Nu o să mă vedeți la Asia Express”

Aflat pe lista producătorilor emisiunilor Asia Express și chiar Survivor, cântărețul Pepe ne-a declarat că nu o să accepte să facă parte din reality show-uri care implică filmări pe termen lung, în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Am spus, o să o repet tot timpul, nu merg la reality show-uri de genul Asia Express, Survivor… Durează prea mult, nu am timpul necesar, vreau să stau alături de fetele mele, să mă ocup de afaceri. Am refuzat totdeauna asta, iar eu mă țin de cuvânt. Nu o să mă vedeți la Asia Express!”, a spus Pepe, în exclusivitate, pentru  FANATIK.

Numele celor 9 echipe urmează să fie dezvăluite, oficial, de Antena 1, până la plecarea din țară pentru filmările reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, înlocuită cu Irina Fodor. Oase și Marius Damian, coprezentatori la Asia Express

Cea care o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express este Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Antena 1 a confirmat informația publicată, în exclusivitate, de site-ul nostru, iar coprezentatorii reality show-ului vor fi Oase, care a participat la cel de-al doilea sezon Asia Express alături de CRBL, și actorul Marius Damian.

Irina Fodor, Oase și Marius Damian
Irina Fodor, Oase și Marius Damian vor prezenta Asia Express. Sursa foto: Antena 1

Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.

Irina Fodor, despre Asia Express: “Mi-au dat lacrimile când am fost întrebată dacă vreau să prezint emisiunea”

Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.

A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului.”, a spus Irina Fodor, despre provocarea de a prezenta sezonul 4 al emisiunii Asia Express.

Câștigătorul sezonului 4 Asia Express se întoarce acasă cu 30.000 de euro

Premiul cel mare pentru care concurenții se vor lupta în sezonul 4 Asia Express este în valoare de 30.000 de euro.

Regulile sunt aceleași ca în celelalte sezoane. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro.

Câștigătorii Asia Express de până acum

Primul sezon al emisiunii a fost câştigat de Ana Baniciu şi Raluka, al doilea sezon a fost adjudecat de CRBL şi Oase, iar în sezonul trei – Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au fost cei care s-au impus.

ADVERTISEMENT