Fotbal international

Să-i cunoaştem pe adversarii din semifinale. Jucătorii Germaniei au cântat rap în autocar. VIDEO

25.06.2019 | 13:25
Sai cunoastem pe adversarii din semifinale Jucatorii Germaniei au cantat rap in autocar VIDEO

Jucåtorii naţionalei Germaniei au fost extrem de exuberanţi după egalul cu Austria, care a consfiinţit calificarea în semifinalele Euro U21, unde vor întâlni joi, 27 iunie, de la ora 19:00, la Bologna, reprezentativa României şi totodată prezenţa la jocurile olimpice de vară de la Tokyo, din 2020. Tot drumul făcut de autocarul naţionalei U 21 a Germaniei a fost un festival de rap, care a creat o stare de mare bunădispoziţie printre jucători.

Cine sunt vedetele naţionalei Germaniei U21, adversara României din semifinale

Germania are un lot evaluat la 311 milioane de euro, în care se regăsesc însă şi foarte mulţi jucători cu dublă cetăţenie, care după ce nu mai sunt eligibili pentru U21 vor trebui să decidă pentru ce naţională de seniori optează. Pot continua la naţionala Germaniei, care însă fiind foarte puternică, există riscul ca la un moment dat să nu mai fie convocaţi, pentru că pot apărea oricând alţi jucători mai buni sau pot alege reprezentativa a cărei ţări au a doua cetăţenie şi unde, categoric, pot fi siguri de locul lor.

În această postură, urmând a se decide cu cine vor continua se află cel mai valoros jucător din lot, fundaşul central de la Leverkusen, Jonathan Tah, ivorian după tată, Waldemar Anton, fundaş central de la Hannover, 12 milioane euro, cu cetăţenie rusă, Felix Uduokhai Wolfsburg, 3,5 milioane, nigerian, Nadiem Amiri, mijlocaş Hoffenheim, 22 milioane, Afghanistan, Mahmoud Dahoud, mijlocaş Dortmund, 14 milioane, sirian, Suat Serdar, Schalke 04, 13 milioane, Turcia, Lukas Nmecha, atacant, Manchester City, 1 milion, Anglia.

Germania U21. Un trio de zeci de milioane euro: Waldschmidt, Dahoud şi Amiri

Selecţionerul este un apropiat al lui Joachim Low

În afara lui Jonatham Tah, în lotul pregătit de Stefan Kunz jucători mai scumpi sunt Lukas Klosterman de la Leipzig, fundaş lateral şi Maximilian Eggestein de la Bremen, ambii cotaţi la 30 de milioane euro. Germania are unul dintre cele mai echilibrate loturi, cu acoperire pe toate posturile. Jucătorii se cunosc şi ei destul de bine, pentru că deşi este amalgam etnic mai bine de jumătate au trecut şi pe la naţionalele Under 19 sau chiar Under 17.

Selecţioner este fostul internaţional german Stefan Kuntz, 56 de ani, aflaţi în funcţie din 2016 şi care mai are contract până în vara lui 2020. Este considerat un apropiat al selecţionerului echipei mari, Joachim Low, care urmăreşte cu mare atenţie evoluţiile jucătorilor de la U21, în special ale celor care sunt germani autohtoni şi care nu pot produce surprize prin alegerea de a juca pentru altă ţară.