News

Cine sunt victimele accidentului cu 5 morți din Suceava. Ancuța, Costel și copiii lor veneau acasă din vacanță

S-a aflat cine sunt victimele accidentului cu 5 morți petrecut luni, 1 iulie, în Suceava. Ancuța, Costel și copiii lor veneau acasă din vacanță.
01.07.2024 | 13:01
Cine sunt victimele accidentului cu 5 morti din Suceava Ancuta Costel si copiii lor veneau acasa din vacanta
Ancuța, Costel și copilașii lor sunt victimele accidentului cu 5 morți din Suceava. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine sunt victimele accidentului terifiant cu 5 morți petrecut luni, 1 iulie, în județul Suceava. Ancuța, Costel și copiii lor tocmai reveneau acasă dintr-o vacanță pe litoral.

Ancuța, Costel și copilașii lor sunt victimele accidentului cu 5 morți din Suceava. A mai murit și o persoană din Buzău

Tragedie rutieră fără margini produsă luni dimineață pe o șosea din județul Suceava. Cinci suflete s-au stins într-o clipă, în localitatea Cumpărătura, după ce unui TIR înmatriculat în Ucraina i-a explodat un cauciuc.

ADVERTISEMENT

Între timp, presa locală a publicat identitatea victimelor acestui accident. S-au stins, la un pas de casă, membrii unei familii din localitatea Volovăț. E vorba de părinții și cei doi copii.

Costel și Ancuța Lăzărescu, alături de cei doi copilași, veneau din concediu, de pe litoralul românesc al Mării Negre. La un moment dat, au fost loviți de ghinion.

ADVERTISEMENT

Chiar în drumul spre casă, autoturismul în care se aflau, un vehicul marca VW Touran, s-a defectat. Neavând încotro, familia din nordul Moldovei a apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a-i aduce spre casă.

Acesta nu a stat pe gânduri și i-a ajutat. Astfel, cei patru membri ai familiei au urcat în mașina de teren a bărbatului la care au apelat pentru ajutor. Mașina avariată a fost pusă pe o platformă.

ADVERTISEMENT

Când mai erau doar 50 de km până acasă, mai exact în zona localității Cumpărătura, viața celor 4 membrii ai familiei Lăzărescu și cea a cetățeanului din Buzău a fost curmată brusc.

Conform publicației Monitorul de Botoșani, un TIR înmatriculat în Ucraina ar fi suferit o explozie la un pneu. Mașina de mare tonaj s-a răsturnat și a lovit în plin mașina de teren care tracta platforma. Niciuna dintre cele 5 persoane nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Costel, Ancuța, copiii lor și bărbatul din Buzău au fost striviți.

ADVERTISEMENT

Presa locală mai informează că Ancuța lucra la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei la stația radio din Rădăuți. Cele cinci trupuri au fost preluate de echipajele de la pompe funebre. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla toate amănuntele legate de această tragedie.

ADVERTISEMENT